Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo_6.png

Cześć,
przedstawiam Wam mojego bota do Clash of Clans - bot w wersjii FREE jest (i zawsze będzie) całkowicie darmowy.
U mnie bocik robi bez boosta na th9 około 10mln złota, 10mln eliksiru i 15-20 tys czarnego na dobę! A jeszcze nie znalazłem najlepszego konfigu ;)

Więcej na runcbot.com -> PRZEJDŹ

BEZPOŚREDNI DOWNLOAD:

Wersja 1.7.6 PL (najnowsza wersja zawsze na stronie) -> http://runcbot.com/download/CBot_v1.7.6_pl.zip

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/5cc143f36c47a328d93d3cde626649378c458da406ad64a4b0a93b6c89f56820/analysis/

(3 fałszywe alarmy - 95% antywirusów uznaje go za bezpieczny).

O PROGRAMIE:

Cbot jest programem automatyzującym powtarzalne czynności w grze Clash of Clans. Jest tworzony w całości przeze mnie. Pozwala cieszyć się grą (wojny!) i oszczędzić sporo czasu ;)
CBot w przeciwieństwie do wszelkich "hacków", "kodów na gemy" i innych wynalazków nie ingeruje w kod gry i nie obiecuje niemożliwego - jest w pełni legalny i funkcjonalny. Bot działa na zasadzie zaawansowanej analizy obrazu oraz symulacji ruchów i kliknięć myszy.

Technikalia:
  • bot wykonany jest w AHK z użyciem biblioteki gdi+ (nie mogę ujawnić całego kodu, ale chętnie udostępnię poszczególne funkcje jak ktoś chce),
  • strona bota wykonana na Drupalu + własne rozszerzenia i spięcie z programem w php,
  • wszystkie grafiki własne - wykonane w Illustratorze,
  • projekt działa i jest nieustannie rozwijany od lutego 2015.

CECHY PROGRAMU:

• Jedyny polski bot - polska społeczność i wsparcie!
  • W pełni funkcjonalna darmowa wersja FREE - nieustannie rozwijana, zawsze pozostanie darmowa.
  • Rozszerzona wersja PRO - dodatkowe zaawansowane funkcje, najszybszy dostęp do nowości oraz priorytetowe wsparcie dla prawdziwych Clashowych Wyjadaczy.
  • Pełna konfigurowalność ataku - prosty system konfigów dający niemal nieograniczoną ilość kombinacji.
  • Obsługa TH push - wyszukiwanie i atakowanie wiosek z Town hall na zewnątrz.
  • Wygodny i przejrzysty interfejs graficzny zintegrowany z grą.
  • Sprawdzone algorytmy wyszukiwania oraz predefiniowane konfigi pozwalające zdobyć ponad dwadzieścia milionów zasobów na dobę (bez użycia boosta).
  • Strona i forum oferujące kompleksowe wsparcie (twórców i społeczności).
  • Statystyki online dostępne dla wszystkich użytkowników.
  • Rankingi i konkursy.
  • Nieustanny rozwój - stale możesz liczyć na aktualizacje wprowadzające nowe funkcje.
  • Obsługa różnych wersji językowych - póki co są gotowe wersje PL i EN.
  • Opcje PRO:
    • Obsługa wielu kont - zapisywanie konfigów i layoutów wioski .
    • Obsługa lightning spell.
    • Obsługa automatycznych upgradów wszystkich budowli.
    • Obsługa automatycznych boostów.
    • Wysyłanie requestów i ogłoszeń na global chat.
    • Powiadomienia Pushbullet na dowolne urządzenie z Android lub iOS.

MODUŁY PROGRAMU:

• Tryb czuwania - program pilnuje by gra się nie rozłączyła oraz zbiera zasoby z kopalni (przydatne gdy nie masz tarczy a magazyny są pełne).
  • Robienie wojska - automatyczne tworzenie armii - każdy rodzaj w dowolnych proporcjach.
  • Wyszukiwanie przeciwnika - szuka przeciwnika według parametrów podanych przez użytkownika.
  • Autoatak - wykonuje atak według dowolnej strategii podanej przez użytkownika (lub jednej z gotowych propozycji).
  • Autofarming - powtarza po kolei wszystkie powyższe kroki - włączasz a skarbce napełniają się same ;)
  • Tworzenie zrzutów ekranu - zarówno automatycznie ( w kluczowych momentach) jak i ręcznie (w dowolnym momencie).

SCREENY Z BOTA:

slide1pl.jpg

slide2pl.jpg

slide3pl.jpg

slide4pl.jpg

slide5pl.jpg

SCREEN STATYSTYK ONLINE:

stats_example_pl.png

Serdecznie polecam;)

runcbot.com - free Clash of Clans bot | free Coc bot

PRZEJDŹ NA RUNCBOT.COM

------------------------------------------------------------------------------

CBot - darmowy bot do Clash of Clans! Polski bot Clash of Clans!

slide0.png

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

logo_6.png

Powstała nowa wersja bota - mnóstwo ulepszeń, ogromna poprawa stabilności i wiele nowych funkcji.

Statystyki online są teraz dostępne dla wszystkich użytkowników! Dodałem też ranking i konkursy ;)

Po szczegółowe info zapraszam na runbot.com - http://runcbot.com

Screeny i wykaz funkcji zostały zaktualizowane w pierwszym poscie.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

testowal ktos ?

Testowane, bardzo dobry na tą chwile bot. Polecam.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@kolo12311 Gui to podstawowy windowsowy layout stworzony w ahk ze zmodyfikowanymi kolorami. Jedynie tabele są lekko podrasowane gdii+

@Miszor2k - na telefon z tego co wiem sensowny jest tylko xmod, ale on raczej słuzy do symulowania ataków - boty typowo do farmingu najefektywniej działaja na PC, natomiast nic nie stoi na przeszkodzie aby odpalić swoją wioskę z tel takze na komputerze

Opublikowano

Dodałem filmik pokazujący działanie CBota: https://youtu.be/EfmD5vR_4go

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizowałem download - doszło kilka usprawnień.

Opublikowano

logo_6.png

Wrzuciłem nową wersję CBota - 1.7.6 ;)
Dodałem TH push oraz nowe ustawienia wojsk.

Ruszyła też spora promocja na konta PRO :D

Zapraszam na runcbot.com

holiday2.png

Pełne info, bezpośredni download i skan w pierwszym poście!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz jakie masz th i wojo to coś zaproponuję.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, ale po dużym updacie w czwartek będzie trochę przerwy zanim to ogarnę - nie wiem jak szybko mi się to uda zrobić bo jestem od poniedziałku do piątku zaangażowany już w inny, większy projekt. Myślę w ogóle o przejściu na open source, ciekawe tylko czy byliby chętni to rozwijać.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...