Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące skyblocka.

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz:

• 1.7.x
      10
    • 1.8.x
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie lepiej zrobić serwer na 1.7.x, ponieważ jest bardzo mało graczy na wersję 1.8. Także jeżeli chcesz, aby na  twój serwer wchodzili gracze to wybierz 1.7.x, która jest słabsza pod względem optymalizacji, nie daje możliwości tworzenia tektur 3D, posiadającą słabszą tab listę.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć dobry serwer Skyblock na wersji 1.8.x, dlatego, że coraz więcej graczy idzie z duchem czasu i po prostu ta wersja jest według mnie lepsza.

Opublikowano

Zdecydowanie warto sobie odpuścić wersję 1.7, a zrobić na 1.8, ponieważ nikt nie będzie cały czas siedział na 1.7, a z biegiem czasu Wszyscy pójdą na 1.8.

Dodatkowo w wersji 1.8 poprawione zostały wszystkie bugi, jest fajna tablista i ogólnie jest w porządku.

Opublikowano

Oczywiście, że 1.8.x. Jest nowy fajny tab, wiele nowych itemów. Ja bym się nawet nie zastanawiał tylko musimy iść do przodu. Bo co zostaniemy na wieczne w wersjach 1.7.x?

Opublikowano

@YashePL tylko, że jak postawi serwer na 1.7.x i gracze będą mogli wchodzić z 1.8.x, ale wtedy jak postawią blok z 1.8.x to ten blok zamienia się na stona... Więc trochę jest cienko z tym i lepiej postawić 1.8.x, sam chce zrobić serwer na tą wersje, ale potrzebuje trochę czasu, by wszystko dopiąć na ostatni guzik i żeby to jakoś wyglądało, a nie wszystko na odwal... 

Opublikowano

Ja bym została przy 1.7.x. Dużo osób nie chce się jeszcze przesiadać na 1.8. Może i jest tam pare nowości, tylko czy one Ci są potrzebne?­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Według mnie najlepiej robić na najnowszej wersii MC gdyż większość graczy chce "sprawdzić" nową wersję :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...