Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Czego To Służy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELITE MODERATOR?

Jak się nie mylę to ranga na forum

masz tutaj opis:

Moderator – osoba oceniająca komentarze, oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy (jak np. trwałe usuwanie komentarzy, blokowanie i/lub usuwanie kont). Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych. Moderowanie może być wykonywane w trybie prewencyjnym – publikacja treści zależy wtedy od moderatora - lub w trybie nieprewencyjnym.

Moderator a administrator [edytuj]

Ogólnie pojęta administracja różnych internetowych kanałów jest wykonywana przez administratorów zajmujących się stroną techniczną oraz moderatorów, ale zazwyczaj są to różne osoby. W Wikipedii administratorzy zazwyczaj wybierani spośród społeczności faktycznie pełnią role moderatorów.

Poprostu możesz zarządzać forum, usuwać posty itp...

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

Wywalasz bez głosowania (z tego co wiem to musisz być masterem rooma - ten co zakłada i klika start)

@up

Po co się wtrącasz jak nie wiesz o co chodzi?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

hahahahaha zaraz pęknę :DxD

w możesz kikać wszystkie osoby z gry a nie tylko ze swojego teamu klikasz f5 i wybierasz osobę za co itp. i nie kupiłeś żadnego pendrive'a tylko Hi-Sec key (klucz do skrzynki) xD

@up

damn you :D

nie nie musi zakładać rooma do tego, teraz każdy może kickać ale tylko ze swojego teamu :P

Opublikowano

bo ja wiem, już jakiś miesiąc temu kuzyn mi to pokazał że można robić vote tylko dla członków swojej drużyny klikasz f5 potem od 1-7 i wybierasz reason i znowu f5 i leci vote (jest wymagana jakaś tam ranga )

Opublikowano

Kiedyś aby użyć elite musiałeś byś masterem rooma, i mogłeś kickować każdego (nawet wrogi team)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

musisz miec mastera zeby byc elitą moderatorem ... zamiast tej litery "M" masz zieloną litere "E"

mozewsz wywalac wsyztskic grających graczy z obu druzyn ... a inni tylko glosuja czy byla to dobra decyzja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...