Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

magia komputera

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec chodzi o to ze moj komputer jest starym gownem laptopem dokladnie a nie komputerem i jedyne co mozna z nim zrobic to pobawic sie jak w karate czyli kladziemy go na stos i zamiast cegiel mamy laptopy no ale nie po to pisze ten temat bo ostatnio jak gralem na nuku rankeda to mialem jakims cudem(chyba dlatego ze ostatnio przypomnialem sobie ze jest bog) 60-80 fps przez 30 sekund i tak co iles czasu mniej wiecej raz na runde mi sie tak robilo i tu jest moje pytanie czy jest szansa by to jakos zostawic? bo juz wiem ze moj komputer ma mozliwosci wyciagniecia takiej ilosci fps ale czy daloby rade to zostawic na caly mecz? nawet jakby mi sie mial spalic?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

spróbuj pobawić się wartościami w programie  MSI Afterburner . Niewiem czy jest to bezpieczne czy nie dlatego robisz to na własną odpowiedzialność . Co do fpsów to raczej byłeś w takowym miejscu , w którym gra miała mało tekstur do zrenderowania i ilość Twoich klatek wzrosła przed określony czas . Akurat mapa nuke ma dużo takich miejsc , gdzie występuje mało tekstur  ( mało tekstur = teoretycznie więcej fps ) . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...