Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydarzenie N.P.V - Kiedy przyznanie nagród?

Deukalion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram od kwietnia 2011 ostatnio widziałem aktualizacje i te całe wydarzenie pisałi,że dostaniemy nagrody w moim przypadku wychodziło na to,że dostane coś na 360 dni jesli dobrze zrozumiałem,ale jak do tej pory nic nie dostałem.Ktolowiek coś dostał ?I jeśli gram od 2011 to czego mogę się spodziewać ;D dam +

Opublikowano

Użytkownicy aktywni przez 3 lata lub więcej (od przenosin do Nexon), którzy zalogowali się w okresie między 3 czerwca - 30 sierpnia.

Oznacza to, iż nagrody zostaną najprawdopodobniej przyznane na sam koniec sierpnia - 31, bądź jakoś na początku września.

Opublikowano

Dzięki i dobrze to zrozumiałem jeśli gram od 2011 to dostanę na 365 dni jedną z tych rzeczy ?

USAS12_Luxury  STILETTO_Sakura  Gurkha_Sakura

Opublikowano

Dzięki i dobrze to zrozumiałem jeśli gram od 2011 to dostanę na 365 dni jedną z tych rzeczy ?

USAS12_Luxury  STILETTO_Sakura  Gurkha_Sakura

Jeżeli dobrze zinterpretowałem to, co napisali na stronie... Wynika z tego, iż mają jakąś listę nagród. Trzy z nich zostały określone mianem specjalnych, czyli wyróżniającymi się spośród pozostałych z tej listy. Tak jak napisałem, jest to moja interpretacja. Powinni formułować jednoznaczne treści, a nie takie, które trzeba analizować. <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...