Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TES V: Skyrim - gra po wgraniu modów wyłącza się bez komunikatu

Kyu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, gralem u siebie w skyrima jakis miesiac temu, wszystko dzialało dobrze. Dzisiaj zainstalowalem mody, i gra przestała działac, wyłącza sie po logo bethesd'y, bez zadnego bledu. Odinstalowalem wiec wszystkie mody, zrobilem reinstall gry, ale dalej jest taki sam problem, nawet na czystej grze bez niczego. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawic? 

Opublikowano

Raczej tak, antywirusa mam, mody pobierane z nexusa. Save mogły uszkodzic, ale pobieralem gre od nowa i dalej jest taki problem ;/

Opublikowano

Tylko problem jest dużo wczesniej, w ogole menu sie nie włącza ;d usunalem teraz wszystkie save, i installuje  gre od nowa, zobaczymy rezultat 

@Edit: Zadnych zmian, nie mam pojęcia w czym moze byc problem

Opublikowano

Chwała Ci że nie używasz workshopa. 

Mam nadzieje że mody odinstalowałeś a nie samą grę? Strzelam że po prostu steam wywala skyrima a mody zostawia, więc polecam to też odinstalować. Oczywiście jeśli używasz nmm. Powinieneś tego używać.

Po reinstallu zawsze wywalasz folder ze steamapps, appdata, i używasz ccleanera.

Po tych zabiegach wszystko powinno zasuwać. 

Opublikowano

Uzywam nmm ;d odinstalowalem wszystkie mody, usunalem nawet nmm z kompa, pobiore od nowa najwyzej, to jest kilka sekund, odintalowalem gre, wywalilem te foldery wszystkie, wczyscilem cleanerem, Aktualnie pobiera gre od nowa, zobaczymy czy zadziala ;d 

@Edit: Gra działa! Dzięki wielkie ;D teraz czas na instalacje modów, pewnie znowu sie coś zepsuje no ale ;d 

Opublikowano

Pamiętaj, jak coś się zepsuje podczas instalacji modów, to nie jest to wina moda (nie licząc że coś się może gryźć, ale to wtedy Twoja wina, że złe rzeczy wgrywasz). Jak masz jakiś problem to pisz w tym temacie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Często tak mam podczas instalacji nowych modów. Jeśli się wyłącza odinstalowuje kilka ostatnich modów które zainstalowałem, potem patrze, przez który mi wywala i odinstalowuję tego wadliwego moda. :)

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...