Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ekranie logowania czarny ekran!

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kiedy chciałem zaktualizować sterowniki do AMD na laptopie poprzez AMD catalyst (nw czy db napisałem) z tej strony pobrałem : http://support.amd.com/en-us/downloadi w czasie aktualizacji wszystko fajnie piknie itp i w pewnym momencie powiększają się ikony itp po czym wszystko wróciło do normy ale ekran był w luj ciemny ze nic nie było widać poprzez Fn+f6 próbowałem rozjaśnić ale nic nie dawało widać coś było tylko pod kątem oka i zauważyłem że aktualizacja się zjebała i jakoś udało mi się zresetować laptopa. Po resecie dalej wszystko ciemne było więc chciałem zrobić przywracanie systemu sprzed aktualizacji. Po przywracaniu postanowiłem wyłączyć lapa. Następnego dnia kiedy chciałem go odpalić wszystko ładnie się załadowało ale kiedy jest ekran gdzie wpisuje się hasło do profilu jest czarny ekran i nic nie da się zrobić próbowałem odpalić tryb awaryjny ale tam jest tylko widoczny kursor. Proszę o pomoc co z tym zrobić! A i czy da się zrobić coś jak hard reset na laptopie ASUS ??? 

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Tryb awaryjny i odinstaluj sterowniki , potem od nowa pod systemem 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Tryb awaryjny i odinstaluj sterowniki , potem od nowa pod systemem 

Ogólnie nie da się odpalić w trybie awaryjnym. Ale uporałem się w czasie uruchamiania kliknąć F8 i przywrócić do czasu działania sprzętu i to podziałało ;)

130112090110516685_f14_0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...