Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłączanie klienta z serwerem

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam od jakiegoś czasu problemy z rozłączaniem od razu po zalogowaniu się na konto. Przy wyborze bohatera również się to dzieje, przez co mam problemy z grami, bo często nie mogę wybrać postaci i mnie wyrzuca. Jeżeli już wejdę do gry, to wszystko działa, nie mam lagów ani żadnych dc.

Ktoś może ma pomysł?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Panel Sterowania>System i Zabeczpieczenia>Narzędzia Administracyjne>Usługi>Szukasz usługi Pomoc IP, naciskasz prawym i zatrzymaj.

Opublikowano

Pando Media Booster został odinstalowany z tej gry już dawno przez riot games, 2 sprawa dodać lola do wyjątków na firewall , albo wyłączyć firewall i antyvirka

Opublikowano

Spróbuj odinstalować Pando Media Booster, a potem

Panel Sterowania>System i Zabeczpieczenia>Narzędzia Administracyjne>Usługi>Szukasz usługi Pomoc IP, naciskasz prawym i zatrzymaj.

Spróbowałem tak jak poleciłeś, kiedyś już to wyłączyłem, jednak samo się automatycznie znów odpaliło. Tym razem zmieniłem we właściwościach na wyłączony zawsze.

Dzięki chłopaki, może to pomoże.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...