Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack, jak się uchronić?

exiell12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu zostałem zdrophackowany 2 razy, jednakże nie mam pojęcia jak się przed tym uchronić, oglądałem poradniki jednak klikanie co parę minut i przeczekanie ataku nie działa, po godzinie mój ping spadł z 500 do 50 żeby za parę sekund powrócić do 500, moim pytanie jest czy ma ktoś jakikolwiek pomysł, jak się przed tym uchronić lub jak to zwalczyć w trakcie flooda?

Opublikowano

po co Ty masz się chronić, jak to nie Ty jesteś ddosowany tylko serwer riotu, na którym stoi Twoja gra

Ty raczej nie masz tu nic do robienia :/

Opublikowano

Dyrus sie wypowiadal o tym, jak uchronic sie ( oczywiscie nie doslownie ) przed atakami ddos na serwer, mozesz jedynie pomoc w utrzymaniu gry lecz jesli Flood bedzie wystarczajaco dobry to zawsze wyrzuci serwer.

Zalecam sprawdzic jego filmik na ten temat oraz zglaszac kazda gre do Riotu, oni sprawdzaja logi i staraja sie odnalezc czlowieka ktory za tym stoi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie uchronisz się, po prostu odpuść tę grę i napisz ticketa do supportu.­ Nawet jak z niej wyjdziesz, to nie dostaniesz priorytetu za afk ani LP na minusie.

Opublikowano

Nie uchronisz się, po prostu odpuść tę grę i napisz ticketa do supportu.­ Nawet jak z niej wyjdziesz, to nie dostaniesz priorytetu za afk ani LP na minusie.

Dostanie, jeśli ktoś odpuści sobie drophackowanie i odlaguje grę, wtedy normalnie osoba w tej grze kończy grę 1vs0 i gra jest zaliczana.

/down

Nie. Wtedy może był problem z serwerem, a nie drophack. W takich sytuacjach jest loss prev

Opublikowano

Dostanie, jeśli ktoś odpuści sobie drophackowanie i odlaguje grę, wtedy normalnie osoba w tej grze kończy grę 1vs0 i gra jest zaliczana.

A nie będzie wtedy Loss Prevented? Pamiętam, że kiedyś dostałem drophacka (ale bardzo dawno temu) i po zakończeniu gry właśnie to miałem.

­

Opublikowano

http://imgur.com/zZgigfG

więcej mi się czekać nie chce, chociaż szkoda żeby gościowi uszło to na sucho ;)

Ale c*****a farma. 70 csów w 100 minucie kappa.png

Przed drophackiem się nie uchronisz. Te klikanie co jakiś czas daje coś ale tylko w przypadku gdy drophackerowi znudzi się to i zastopuje to. Wtedy gra wraca i jak klikałeś co jakiś czas żeby twoja postać się ruszała to nie wywaliło Cie jako afka.

Nie dziwię sie, że drophacki są co 2 gry skoro kosztuje aktualnie grosze i byle idiota go obsłuży.

Opublikowano

Na drophacka dużo nie poradzisz. Wszystko zależy jaki jest drophack. Ty nie możesz się uchronić bo atakują serwer nie ciebie.

Rito miało kupić shielda, jak na razie gówno kupili. Możemy tylko czekać aż coś z tym zrobią.

Swoją drogą... jesteś pewny, że to drophack a nie twój net? Pamiętaj, że musi każdego wywalić.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Niestety obecnie 60% graczy korzysta z bola, lsharpa i innego typu gówien. RITO nic z tym nie zrobi, to pewniak.

Oczywiście nie każdy, kto mnie zabija korzysta z tego : ), są setki tysięcy lepszych graczy ode mnie, lecz sam testowałem to gówno na botach i wiem, jak rozpoznać. Zresztą w goldzie nie ma graczy pokroju LCS, by takie plejsy ogarniać.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Na drophacka dużo nie poradzisz. Wszystko zależy jaki jest drophack. Ty nie możesz się uchronić bo atakują serwer nie ciebie.

Rito miało kupić shielda, jak na razie g****o kupili. Możemy tylko czekać aż coś z tym zrobią.

Swoją drogą... jesteś pewny, że to drophack a nie twój net? Pamiętaj, że musi każdego wywalić.

Tak, to był drophack, gdyby to mój internet wywaliło, muzyka w tle przestałaby grać, poza tym po grze w historii ani śladu. Ciekawi mnie tylko ile jeszcze razy będę miał taką "gre" :D

Opublikowano

Ty tak naprawdę.... ,czy na niby?

@Top... Nie "uchronisz" się..... to nie uniknione .... ,chyba że sobie zrobisz "ścianeognia" XDDDD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...