Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty pod caitlyn/ashe/ezreala/vayne lub innego dobrego adc :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, poszukuję jakiś dobrych skryptów pod adc.Mam zamiar wyjsc z bronzu,a soloQ to jest istny mordor. Jednego dnia masz promo do s5 nastepnego B2.. -_-

Jeżeli można, to przy linku do skryptu mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak go uzywać,jak działa ?

Mam skrypt do ryze The rouge mag[słyszałem ze ryze na bolu jest nie do zatrzymania], lecz nie wiem dlaczego on nie działa.Nie składa combo z skili wogóle nic nie robi tylko tyle ze te okręgi wokół mnie są.Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak to działa? :D

Z góry dziękuję,

asd

Opublikowano

Jak z brązu wyjść sam nie możesz, to widocznie nie zasługujesz na wyższa ligę.. Ja w każdym meczu na kolegi koncie robie po 20/0.. Po prostu trzeba umieć grać. A jak ktoś Ci podeśle jakieś haxy i wyjdziesz np. do golda. To za chwilę spadniesz.... bo nie umiesz grać :)

Opublikowano

scriptstatus.net, uzywac bola w bronze? Haha

A co w tym dziwnego ? Nie każdy jest aż tak dobry i nie ma skilla na poziomie silvera V tak jak Ty więc musi sobie pomóc BoLem. A co do skryptów to polecam np Jinx - The Craziest

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...