Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie na globalu a klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy można skądś pobrać wszystkie dodatki do wowa aż do obecnego? Myślałem aby pobrać klienta z serwera Asharan i go jakoś zaktualizować, czy jednak nie ma to sensu i trzeba kupić wszystkie dodatki?

Opublikowano

Hi. caramel_dansen_emote_by_cookiemagik.gif

Mozesz sciagąć clienta Ashran, ale to nie zwalnia Cie z kupienia dodatków, żeby grac na globalu. Nawet jeśli miałbyś zainstalowane wszystko, dodatki przypisane są do konta, a nie do clienta gry, wiec pomimo 'pełnej wersji' clienta Twoje konto nie pozwoli Ci na przejscie ponad poziom starteru [ 20 lv ].

Aby wbic lv powyżej starteru [ 20 + ] wymagany jest zakup battlechesta [ około 40zł ] i na nim możesz grac do dodatku Mist Of Pandaria [ 90 lv ]. Wtedy już będziesz w stanie ocenić czy gra Cię interesuje i czy chcesz dalej kontynuować przygodę z wowem. an_emoticon_from_years_gone_by_by_serene

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

A nie lepiej po prostu pobrać sobie klienta Battlenet i stamtąd pobrać klienta ?

Przecież tak czy siak klienta możesz pobrać za darmo dzięki opcji Starter i to w legalny sposób.

Opublikowano

Kupiłem zestaw startowy path 5.0 + abonament, i mam takie pytanie na jakim serwerze warto zagrać ?

Burning Legion, Horda.

Defias Brotherhood, Ally.

Te są okupowane przez Polaków. Do wyboru, do koloru. Serw wybierasz w zasadzie na gildię, gdyż na pve jest cross-realm.

Opublikowano

tak, da sie aktywować na Twoim obecnym koncie

Klikasz zrealizuj kod i wpisujesz kod z pudelka albo cyfrowy kod który dostałeś na mialu przy zakupie gry.

EG57uhM.png

3KIpGJ1.gif