Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek steam- wielki problem

Mariusz123513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy cs`a. Kilka dni temu (3) kupiłem kod na allegro do tej gry. Wszystko fajnie tylko najgorsze jest to że mam zablokowany rynek steam, nie byłem tego świadomy jak kupowałem cs`a, teraz wiem jak duży błąd zrobilem, ale mniejsza o to. Teraz chcę doładować konto za 5 euro ale czy to rozwiąże mój cały problem, pomijając to żeby zgadnąć hasło do starego steama musiałem je zresetować i teraz mam kolejny punkcik w blokadzie. Więc jeśli ktoś mógłby mi wyjaśnić co mam krok po kroku zrobić aby nie stracic kolejnych 20 zł. Wszystkie punkty widać na zdjęciu w załączniku, ale najbardziej ciekawi mnie przedostatni punkt, on jest takim podsumowaniem czy to jakiś ban ? Jestem w tym zielony więc proszę o wytłumaczenie. Pozdrawiam :)

post-1330791-0-69689500-1434269756_thumb.png

Opublikowano

Najpierw musisz odeczekać te 15 dni, bo prawdopodobnie niedawno właczyles steqm guarda. Ty kupiłeś kod do gry czy konto z grą?

graphic.png

Opublikowano

prze ostatni punkt znacza chyba ze twoje konto jest zablokowane a możesz grać na serwerach zabiezpieczonych przez vac sprawdź jak nie możesz to masz zablokowane sprawdź i napisz

Opublikowano

Dasz mi linka do aukcji z której kupiłeś?

@1361622928-U485574.pngup2

on raczej nie ma tej przedostatniej blokady, muszę sprawdzić aukcję

graphic.png

Opublikowano

Ok, akcja spoko, kilkaset osób kupiło.

Musisz odczekać 15 dni, potem doładować konto steam i po 30 dniach bedzie odblokowany

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...