Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Community LoLa w HoTS

ChEeFo2000

Żenadix  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy też jesteś takim graczem<dzieckiem> i powodujesz, że każdy mecz to <>Żenadix<>?

• Tak i mam takich kolegów.
      2
    • Tak.
      0
    • Dziecko to Cię na obiad wołają!
      1
    • Łoo dorosły się odezwał dawał 1 vs 1.
      4
    • Lama?!
      4
    • KS!!! KS!!! KS!!!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Chciałem dzisiaj poruszyć temat nawałnicy graczy<dzieci>, którzy przenieśli się z League of Legends<kids>, bądź zaczynają grać w HoTS.

W moim odczuciu jest to wielki minus, gdy co grę lub dwie trafia się parę takich graczo-dzieci i cały mecz pisałby tylko "noob" "my dragon idiot".

Problem w tym, że takich graczy<dzieci> będzie coraz więcej a dla każdego meczu będzie można dać miano [*]  Żenadix [*]

A co wy sądzicie o community LoLa w grze Heroes of The Storm?

Może sami tacy jesteście?

@easteregg

Jako taki smaczek do postu, dodałem jebitną ankietę. Proszę się z nią zapoznać :)

Deadboy

Opublikowano

a po ankiecie mozna smialo stwierdzic ze sam jestes takim "Zenadixem" tyle ode mnie i wbij range a nie płaczesz.

76561198013232167.png

Opublikowano

A to dobre. :D Bez urazy, ale skoro używasz takich sentencji "Żenadix", to mam wrażenie, że sam jesteś z niedojrzałego środowiska.
Do meritum, zawsze znajdzie się jakiś osobnik, które będzie denerwował, nie zmienisz tego. Ba, sam tak robiłem, ale wtedy gdy był przegrany mecz, a ludzie dalej przedłużali. - Wszystko działa w dwie strony.

/edit

Wiele ludzi tego używa. ;d

To chyba w wieku gimbazjalnym. ;/

Opublikowano

A to dobre. :D Bez urazy, ale skoro używasz takich sentencji "[*]  Żenadix [*]", to mam wrażenie, że sam jesteś z niedojrzałego środowiska.

Do meritum, zawsze znajdzie się jakiś osobnik, które będzie denerwował, nie zmienisz tego. Ba, sam tak robiłem, ale wtedy gdy był przegrany mecz, a ludzie dalej przedłużali. - Wszystko działa w dwie strony.

a po ankiecie mozna smialo stwierdzic ze sam jestes takim "Zenadixem" tyle ode mnie i wbij range a nie płaczesz.

Oceniać ludzi po ankietach, które mają być małym żarcikiem, który umila dzień z rana. Anyway KS KS noobie!

Deadboy

Opublikowano

Oceniać ludzi po ankietach, które mają być małym żarcikiem, który umila dzień z rana. Anyway KS KS noobie!

Jakoś moi znajomi nie używają tego słowa. Nowe słowo w gimbazjum ?

Co do ankiety jest bez opcji "Nie" i jest bezsensu.

A co do tematu dzieci raczej nie będzie bo gra wymaga teamplay na maxa. A dzieci wolą pokillowac i mieć każdego na hita.

Opublikowano

w Hero League nie ma takiego czegoś, bynajmniej na rangach 1-5 

pewnie dlatego, że takie płaczki nie dojdą nigdy do tej rangi, to może i dobrze :P

polecam gre ze znajomymi którzy ogarniają, lepiej dłużej bić, ale na lepszych mmrach no nie. :D

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jakoś moi znajomi nie używają tego słowa. Nowe słowo w gimbazjum ?

Co do ankiety jest bez opcji "Nie" i jest bezsensu.

A co do tematu dzieci raczej nie będzie bo gra wymaga teamplay na maxa. A dzieci wolą pokillowac i mieć każdego na hita.

Ankieta bezsensu jest bezsensu. Dzięki, że mnie o tym poinformowałeś, bo wcale nie miała być ona stworzona do celów komercyjnych. Pozdrawiam Twój bezbekowy mózg serdecznie. Dalej wyzywaj wszystkich ludzi od gimnazjalistów bo używają nowych wyrazów ;)

@Edit

P.S

Odezwał się typek z Rasta Gabenem na profilowym, eldoka na wolno pozdrawia Cię myślą uwolnioną. #dissed

Mam wszystkie skiny.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...