Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierki, jakie?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Podajcie mi kilka fajnych tytułów gier,które mało ważą (12-15) gb max.Obecnie cisne Titan Quest'a, ale już mało zostało do odkrycia i szukam tego typu gier. Diablo III jest godną uwagi gry? Mogą być też RPG,ale ciekawe! Heroes te nowsze części też dają radę?

Opublikowano

Siemka,

Podajcie mi kilka fajnych tytułów gier,które mało ważą (12-15) gb max.Obecnie cisne Titan Quest'a, ale już mało zostało do odkrycia i szukam tego typu gier. Diablo III jest godną uwagi gry? Mogą być też RPG,ale ciekawe! Heroes te nowsze części też dają radę?

Jeśli mają być to nie tylko RPG to polecam GTA IV lub stare San Andreas. Wypróbuj też Skyrima. ;)

Opublikowano

GTA nie chcę, skyrim jakoś mi się nie podoba tak samo Kholat, w Two Worlds grałem, Wiedzmina nie lubię 

Opublikowano

Jeśli lubisz erpegi, to na pewno spodoba ci się Pillars of Eternity.

Gra mało waży a starczy na dłuuugie godziny. Ewentualnie, może jakiś klasyk pokroju Baldurs Gate albo Icewind Dale 2?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Diablo, Diablo 2, Diablo 3, Torchlight, Torchlight 2, Pillars of Eternity, Path of Excile, Magicka, Baldur's Gate, Bastion, Divine Divinity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...