Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOURCE BINKA 1 Error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, po próbie kompilacji binki Azurisa mam jeden error, mianowicie:

"LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'libboost_filesystem-vc100-mt-s-1_43.lib              LINK                    USERINTERFACE"

z tego co mi wiadomo to muszę podlinkować wszystkie boostliby, tyle że podobno wersja 1_43 jest w uj stara i powinno się zmienić na minimum 1.55, ci co to dobrze ogarniają prosze o wypowiedzenie się i wytłumaczenie co i jak.

//EDIT. Uporałem się ze zmianą wersji na nowszą, teraz mam taki problem "libboost_filesystem-vc120-mt-s-1_58.lib" stara się odpalić plik który wgl nie istnieje.

O znalazłem jeszcze takie info "recompile boost with static library output and you'll get 'libboost_filesystem-vc120-mt-s-1_58_0.lib'.."

I to chyba właśnie czego potrzebowałem...

Właśnie recompiluje całego boosta, podobno troche to zajmie. Już widze, że tworzą się brakujące pliki, wcześniej musiałem źle skonfigurować. Jeśli nadal coś będzie nie tak, dam znać.

Ehhh teraz niby kompiluje ale pod koniec wypier*** z 86 errorów. Jeba** binka azurisa...  :angry:

Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie jako, że troche ciężko przedstawić ten problem... DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...