Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spodnie] z kamuflażem pustynnym + krytykowane joggery

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać co sądzicie o tego typu spodniach.

3a89c17e82870bd1med.jpg

Najlepiej według mnie wyglądają joggery właśnie z kamuflażem pustynnym, jasne i fajne na lato, zdecydowanie bardziej  mi się widzą od ciemnych zielonych lub niebieskich które pasuje na zimę. Rozglądam się tudzież za nimi, lecz jedynie na urbancity są 3 modele które niekoniecznie w 100% mi się podobają, zna może ktoś stronę na której jest duży wybór spodni z tego typu?

Dodatkowo mam pytanie dlaczego ludzie tak bardzo krytykują rodzaj spodni jakim są joggery, mówią że są pedalskie, ale dlaczego? Bo nogawki ściągane? Co jest w tym pedalskiego? Rozumiem jeśli całe są obcisłe i w jajkach nie ma miejsca ale joggery mijają się kompletnie z tym. Jak to według was jest?

Czekam na opinie i pomoc :P

Opublikowano

Niech każdy chodzi sobie w tym co mu się podoba, jego sprawa jak go później ocenią. Te spodnie w wydaniu molo nawet wyglądają spoko do chodzenia po laskach gdzie pełno kleszczy.

Opublikowano

kup jeansy i jednolite np beżowe, super kontrast z niebieskim czerwonym w sumie z większością, do rozpiętej koszuli dobre w h*j

a takie spodnie to smród dla mnie

­

Opublikowano

Na lato radziłbym Ci kamuflaż zimowy, bo jasne kolory (szczególnie biały) odbijają promienie słoneczne i mniej się pocisz. Poza tym powinieneś je skrócić... nie wiem jak wyrobisz w długich spodniach.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jestem wielkim zwolennikiem joggerów, chinosów i podobnych. Spodnie typu straight, loose, narrow mało u kogo wyglądają dobrze. Nie wiem co w ściągaczu jest niewygodnego? Przecież oprócz tego, że nogawka o nic ci nie zaczepi (np. jadąc rowerem) to w połączeniu z obuwiem prezentuje się z*********e :) Może kontrargumentem by było, że ciężko się zakłada/zdejmuje, ale proponuję spróbować, bo po to tam jest gumka, żeby bez problemu dało się rozciągać.

Co do tych konkretnych joggerów moro z tematu, są ładne i powinny zdać egzamin na lato, ale nie dziwię się, że ciężko je znaleźć, bo motyw moro jest charakterystyczny raczej dla jesieni i wtedy w sklepach go pełno. Za to takich jednolitych w kolorze piaskowym jest pełno.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...