Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Twojego Forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Administrator Twojego Forum!

Witam wszystkich użytkowników MPCforum!

Dzisiejszą ofertę chciałbym skierować do osób, które poszukują Administratora na swoje forum dyskusyjne. 

Nazywam się Rafał. We wrześniu pyknie mi 16 rok życia. Od września zaczynam nową szkołę - technikum informatyczne.  Interesuję się przede wszystkim informatyką. Jest moją pasją, i tym czym chciałbym się zajmować w przyszłości. Moimi innymi zainteresowaniami jest łucznictwo, harcerstwo oraz wolontariat.

Administracją for dyskusyjnych zajmuję się 4 rok. W ciągu tych czterech lat nauczyłem się "swojego fachu". Pracowałem na większości dostępnych skryptów for dyskusyjnych.

Nie chcę się tutaj rozpisywać co potrafię, a co nie potrafię. Mogę powiedzieć, że potrafię to, co mi jest potrzebne do dobrej administracji for dyskusyjnych. Aczkolwiek chciałbym opanować pisanie rozszerzeń i aplikacji.

Moja oferta jest całkowicie darmowa, oraz mogę pracować na jakimkolwiek silniku.

Kontakt ze mną jest dostępny na:

• Prywatna Wiadomość tutaj 
  • GG: 51876965

Informuję, że dla mnie nie ma limitów for, na których pracuję. Zawsze dla każdego znajdę. czas.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Polecam użytkownika, miły i pomocny, zna się na tym co robi, odpowiednia osoba na to stanowisko.

55009118626056835000.jpg

Opublikowano

­

Polecam użytkownika, miły i pomocny, zna się na tym co robi, odpowiednia osoba na to stanowisko.

Dziękuję ;)

@Odświeżam

Opublikowano

­

Jakie fora tworzyłeś?

Można jakieś linki lub screeny? :)

Ogółem aktualnie prowadzę jedno forum: http://forum-aliner.com.pl

Forum ma słabe obroty w tematach, spowodowanymi ilością graczy. Na trzech serwerach gra mniej niż 100 osób, plus minus dodaj do tego że 1/2 nie potrafi obsługiwać się forum.

Dlatego szukam dla siebie też dodatkowego miejsca, aby móc trochę bardziej "zająć sobie czas"

Opublikowano

­

Ogółem aktualnie prowadzę jedno forum: http://forum-aliner.com.pl

Forum ma słabe obroty w tematach, spowodowanymi ilością graczy. Na trzech serwerach gra mniej niż 100 osób, plus minus dodaj do tego że 1/2 nie potrafi obsługiwać się forum.

Dlatego szukam dla siebie też dodatkowego miejsca, aby móc trochę bardziej "zająć sobie czas"

Jeśli zleceniodawca tak chciał żeby forum było zrobione to nie mam nic do powiedzenia, ale jeśli Ty sam tak robisz to szkoda słów ;D

Na moje oko, brzydko, naebane kolorków rang, skin standard, no i na moje oko słabo :D

Opublikowano

­

Jeśli zleceniodawca tak chciał żeby forum było zrobione to nie mam nic do powiedzenia, ale jeśli Ty sam tak robisz to szkoda słów ;D

Na moje oko, brzydko, naebane kolorków rang, skin standard, no i na moje oko słabo :D

Odnośnie "Kolorków rang" starałem się jak najbardziej je ograniczyć, porównując z tym, że "naebane". Starałem się ujednolicić te kolory, oddzielając dany rodzaj serwera od siebie. Tutaj chodzi mi, że Administracja Gry ma odcienie zielonego*, Teamspeak niebieski oraz forum odcienie czerwieni i pomarańczu. A teraz pora na styl: gdybyś Ty jedyne co posiadał do dyspozycji to licencję oraz shoutbox to wątpię czy chciałoby się Tobie robić styl autorski, bez zarobków.
Wiem, że to tylko Twoje zdanie ale po prostu uważam, że powinienem się wytłumaczyć ;)

@Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...