Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynność gry

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kompa, który ma 7 lat, gracik troszke, da sie grac, czasem laguje D.O, bede mial dobre konto niedlugo, bede chcial sie pobawic pod wzgledem pvp, co zrobic zeby gra byla jak najbardziej plynna ? zeby sie nie scinalo nic podczas bicia sie, wiadomo wszystko co żre neta wyłączyć, chce pozostawić tylko ts3, jakieś porady ? to dla mnie bardzo ważne z góry dziękuję

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Wiadomo, czyszczenie kompa [zalecany format], jakieś sprężone powietrze i wymiana na lepszą kartę graficzną, dysk i procesor oraz dodanie RAM'u* powinno zwiększyć płynność gry x2 [Jak nie kilkukrotnie], dodatkowo musisz sobie ogarnąć przeglądarkę, na której jak najlepiej będzie Ci szła gra, wiadomo, czyszczenie przeglądarki raz na parę dni, przeglądarka zawsze zaaktualizowana [flash to samo]. Mniej wyłączone wszystkie zbędne programy, oczywiście grafika w grze powinna być na low, to również sobie testuj, jak nie formatujesz dysku to zrób sobie jego defragmentację, pousuwaj dziwne, zbędne programy, do flasha przydzielić nieskończone zasoby, ccleaner również do tego byłby dobry.

*
Jeżeli nie ma takiej możliwości no to musisz czyścić kompa

Opublikowano

Łącze internetowe nie ma wielkiego znaczenia. Ja mam słabiutkie i gram na wyższym poziomie, niż nie jeden gracz nagrywajacy filmy na YT. Dlaczego? Wystarczy pobrać przeglądarkę Maxthon Cloud Browser ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...