Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skradziono steam

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj straciłem konto steam + e-mail gdzie był zarejestrowany ten steam. Czy mogę jakoś odzyskać steam? Konto nie ja zakładałem, odkupiłem je 3-4 lata temu. Żadnych gier nie kupowałem, większość zdobyłem za darmo lub były jakieś okazje. Jedynie 2 razy kolega mi kupił gry w formie prezentu. Mam również na paysafecard historię transakcji, jak 3 razy doładowywałem konto steam. Mam również numer konta bankowego i imię/nazwisko osoby co kupowała te 2 gry i mi je dała. Wysłałem zgłoszenie do valve po polsku i po angielsku, bo nie wiem jak oni to tam odczytują.

Jest szansa, że odzyskam konto?

Opublikowano

No właśnie nie. Zawsze się przed tym zabezpieczałem, nigdy nic nie pobierałem, nigdy w podejrzane linki nie wchodziłem. Z 8 lat grałem w cs'a i nigdy mnie nie ojebali, wyśmiewałem się z innych, że dawali się ojebać a tu pach ja jakoś się dałem... 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Steam odzyskałem. Zadzwoniłem na infolinie poczty e-mail, po weryfikacji odzyskałem emaila a jak już e-maila odzyskałem to również odzyskałem steama. 

Do zamknięcia :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...