Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mojemu znajomemu udało sie mi zainstalowac VoliBota i tu pojawiaja sie 2 pytania

1. Czy muszę mieć tego VoliBota w dużym oknie czy można zmienić to na bardzo malutkie jak na prezentacji

2.Czy ma ktoś jakieś skrypty do BoL'a na postacie typu: Ryze , Lux, albo coś co będzie pomagać, mam kilka kont 1 lv bez postaci Soraka i możliwości grana na Aram wiec muszę grac na boty wiec szukam skryptu.

Daje + za działający skrypt.

Opublikowano

1. Może być malutkie...

2. Do ryże użyj gosa.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

1. Może być malutkie...

2. Do ryże użyj gosa.

1. Jak zrobic to malutkie

2. Podlinkujesz

@TeJkuu Podlinkuj

Opublikowano

@Crisuuuu

To nie jest inne forum

GoS = GamingOnStereoids

To jest najnowszy czit do lola

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

1. Może być malutkie...

2. Do ryże użyj gosa.

Czy ty masz coś z głową ? po raz kolejny.. Napisał że chodzi mu o skrypt grający typu soraka, tylko na inne champy gdyż "nie posiada soraki"

98873932203514685593.png

Opublikowano

Czy ty masz coś z głową ? po raz kolejny.. Napisał że chodzi mu o skrypt grający typu soraka, tylko na inne champy gdyż "nie posiada soraki"

On próbuje pomagać i posty nabijać, napisał to a jak odpisałem to wyszedł. On mnie nie lubi ;/

Opublikowano

On próbuje pomagać i posty nabijać, napisał to a jak odpisałem to wyszedł. On mnie nie lubi ;/

Czy wy myślicie, że ja poza mpc nie mam życia? Aktualnie jeżeli chce expić konto to niech ustawi AHK + GoS z Ryze i tyle. Albo jak idiota szuka po botoflegends.com skryptów AiO których jest coraz mniej.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Czy wy myślicie, że ja poza mpc nie mam życia? Aktualnie jeżeli chce expić konto to niech ustawi AHK + GoS z Ryze i tyle. Albo jak idiota szuka po botoflegends.com skryptów AiO których jest coraz mniej.

To podaj link do "AHK + GoS z Ryze" , na razie twój post nic nie wnosi.

@DangoPL

A jak to http://gamingonsteroids.com/działa? Wytłumaczysz? Bo jak na razie grę mi crshuje.

@Edit

Poczytałem trochę. Ale ciągle nw dlaczego to crashuje grę ;/

Opublikowano

To podaj link do "AHK + GoS z Ryze" , na razie twój post nic nie wnosi.

@DangoPL

A jak to http://gamingonsteroids.com/działa? Wytłumaczysz? Bo jak na razie grę mi crshuje.

@Edit

Poczytałem trochę. Ale ciągle nw dlaczego to crashuje grę ;/

Nie chce Cię nawyzywać, ale idioci są wśród nas...

http://gamingonsteroids.com/ +http://autohotkey.com/ cięzko było?

Użyj czasem mózgu.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ja nie wiem jak GoS dziala wiec CI nie pomoge :P

Nie uzywalem tego, jedynie pomoc CI moge w BoL'u i L#.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Ja nie wiem jak GoS dziala wiec CI nie pomoge :P

Nie uzywalem tego, jedynie pomoc CI moge w BoL'u i L#.

@DangoPL

GoS już mi działa, ale trochę do dupy jest to ze combo jest połączone z combo mode ;/ 

A czy znasz może jakieś skrypty do VoliBota na patch 5.11 ?

Opublikowano

@DangoPL

GoS już mi działa, ale trochę do dupy jest to ze combo jest połączone z combo mode ;/ 

A czy znasz może jakieś skrypty do VoliBota na patch 5.11 ?

Użyj bola + aio ryze/orianna/sona jeżeli nie ogarniasz gosa + ahk.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Użyj bola + aio ryze/orianna/sona jeżeli nie ogarniasz gosa + ahk.

Jak nazywa sie skrypt do ryza działa tak samo jak np do tej soraki ? :P w sensie ze sam gra
Opublikowano

@dgziom1

scriptstatus.net -> nie licz na gotowca ;)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jak nazywa sie skrypt do ryza działa tak samo jak np do tej soraki ? :P w sensie ze sam gra

Jest już dawno działająca wersja iarama pod 5.11 wiec..

98873932203514685593.png

Opublikowano

chodziło mi o nazwe skryptu a nie linka :)

On ci nie powie. Da ci pewnie linka do strony tylko ale nie do skryptu, nawet nazwy nie poda ;)

Opublikowano

Nie grał bym na volibocie bo w tym tygodniu banwave , tym razem na używających botów do expienia aramy i 3 vs 3

Banwave przejdzie przez League of Legends jeszcze w tym tygodniu. Riot skupi się na kontach, które używają nielegalnego oprogramowania do nabijania poziomów, doświadczenia. Nie znamy jednak dokładnej liczby banów, z zapowiedzi można wywnioskować, że będzie ich naprawdę dużo.

Riot standardowo zaznacza, że nie będzie odpowiadał na żadne pytania natury technicznej, by nie naprowadzać osób używających botów na to, w jaki sposób ich konta zostały wykryte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...