Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Czy DisStream używa skryptów?


Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moj kolega dzis pokazal mi to zdjecie, ktore rzekomo przedstawia oficjalny profil Disa na portalu joduska.me

 

6m57mA0.jpg

 

Jak myslicie, czy to naprawde Dis? Profil wyglada bardzo autentycznie

Opublikowano

Zdjęcie wygląda bardzo prawdziwie, ten nick nie może być przypadkiem. Norbit prawdopodobnie używa skryptów i rozpowszechnia je za pieniądze, sprawe należy zgłosić do odpowiednich służb.

 

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

 

 

 

Opublikowano

Okazuje się, że ta nagonka na cheaterów z jego strony była tylko mistyfikacją.

Opublikowano

A myślałeś że skąd się wziął w takiej dywizji? Oglądałeś jego streamy? Private streaming mode + fake clicks jak nic (pewnie sie znają z jodusem w rl), i to private common z predykcją a'la BoL, i tak to pewnie jest jego konto. Zobacz też konto Nervariena, również na jodusce (drama cumming)?

Opublikowano

serio myślicie że są na tyle głupi żeby używać swoich prawdziwych nicków na stronach/programach cheaterskich? 

Thenitrozyniak podawał i wyszło szydło z worka :)

Opublikowano

użyjcie czasem mózgu , w brew pozorom to nie boli

jeśli by tym handlował to nie pisałby że on to on , zapraszają go do tv a gościa od chetów by nie wzieli , po za tym musiałby być idiotą żeby podpisywać się Dis

ktoś go nie lubi i po prostu świnie podkłada

Opublikowano

Nareszcie prawda wyszła na jaw, podesłałem to właśnie do odpowiednich służb które zajmują się takimi sprawami. 
Ten screen jak i jego konto na jodusce wyjaśnia jego szybki wzrost dywizji, jak i spadek formy na streamach.
Mam nadzieje że Norbert skończy za kratkami. Pozdrawiam.

Opublikowano

Sadze ze to fejk dlaczego? Popularny streamer by napewno zrobił sobie konto na joduska.me/botoflegends.com z jego nickiem no chyba że dis to idiota chociaż wątpie poczekamy zobaczymy

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Jakby tego było mało, okazuje się, że czat disa oraz on sam regularnie obraża papieża w internecie, tutaj dowód

 

cap9al.jpg

 

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

 

 

 

Opublikowano

Jeny jeny... Tylko kompletny pajac zakładał by na takich stronach konta o takich smaych nazwach co dajmy na to Dis.

 

Taki przykład: założyć konto ze swoim imieniem i nazwiskiem oraz zdjęciem profilowym, na jakiejś badziewnej stronie porno xD

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Tylko czemu by robił sobie zdjęcie profilu :_:? Poza tym jest niezgodność: ­czemu on przegląda hf +  tworzy temat na mpcforum?  :ninja: 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przecież to jest fake zrobił to ktoś kto go nie lubi :D a jest takich osób dużo 

Dokładniej zrobił to autor tematu.

Nie, nie używa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...