Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania

djor87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie 2 pytanka  pierwsze jest odnośnie nowego klienta gdyż go pobrałam (nawet naprawiałam) bo nie było widocznego paska many i hp (kolory) było szare . Czy coś jest nie tak czy tylko ja to mam czy ktoś jeszcze ma taki problem? . Następne miałam ustawione coś takiego ,że mogłam sobie wycelować skila gdzie mogłam rzućic np Lux R gdy trzymałam to pokazywało mi zaśięg skila i gdy puszczałam to mogłam to użyc teraz nie bardzo wiem jak to ustawić po reinstalacji systemu pomoże mi ktoś? Bo jest to trochę wkurzające prosiła bym o jakąś pomoc z ustawieniem tego z powrotem  tenkju . Aaaa zapomniała bym uzywam także Mkjogo żeby sobie ze skinami grać(wiem ,że tylko ja je widzę) czytałam fora lola na temat używania tego niby nie można być zbanowanym bo to nie ingeruje w pliki gry ale jaka jest prawda?

Opublikowano

Co do 1-szego pytania u mnie wystarczy zrestartowac gre, druga to jest opcja smartcasta klikasz escape, zjezdzasz na sam dol i indicators smartcast jakos tak, ktoras z tych opcji na dole, jednak nie polecam ich uzywac-spowalniaja czas reakcji

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi w pierwszym. Żeby móc kliknać skille tak jak wcześniej to po prostu wchodzisz w opcje w zakładkę Hotkeys cbyba i na samym dole musisz ptaszka zaznaczyć. Co do mkjogo to za to nie ma bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...