Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Vesteris rework

mrmrmrmrmr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propsy juz lepiej zeby był rework vesterisa niż żeby w wakacje graczy miała jakas gantia ;) Tylko niech nie zapomna zainwestowac porzadnie w reklame. W koncu nie ma co ukrywac endymion zna sie na rzeczy

33748387117269464751.png

Opublikowano

Propsy juz lepiej zeby był rework vesterisa niż żeby w wakacje graczy miała jakas gantia ;) Tylko niech nie zapomna zainwestowac porzadnie w reklame. W koncu nie ma co ukrywac endymion zna sie na rzeczy

Reworków będzie duzo teraz... Tiverii,Diamonda,Divine np :P

Opublikowano

Wiadomo.

Opublikowano

Ale to nie Vesteris.

Wiadomo.

Na propsie, na lepszym i dokładniejszym serwerze nie grałem. Czekamy z ekipą na pewno odwiedzimy i będzie moc.

Opublikowano

Ale to nie Vesteris.

Na propsie, na lepszym i dokładniejszym serwerze nie grałem. Czekamy z ekipą na pewno odwiedzimy i będzie moc.

Jeżeli twierdzisz, że vesteris ma lepszy klimat niż te 3 serwerowy co wymieniłem to ja jestem święty xD

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz, że vesteris ma lepszy klimat niż te 3 serwerowy co wymieniłem to ja jestem święty xD

Nie ma lepszego klimatu, ale odgrzewany kotlet nigdy nie wypali.

@top

Wątpię że to coś zmieni, znowu będzie sporo graczy przez miecha/dwa a potem znowu odejdą. Nie mam nic do Endymiona i życzę mu dużo graczy, jednak z autopsji wiem że jak serwer raz się stoczy to już nie wstanie.

Opublikowano

Najwidoczniej jesteś.

Nie ma lepszego klimatu, ale odgrzewany kotlet nigdy nie wypali.

@top

Wątpię że to coś zmieni, znowu będzie sporo graczy przez miecha/dwa a potem znowu odejdą. Nie mam nic do Endymiona i życzę mu dużo graczy, jednak z autopsji wiem że jak serwer raz się stoczy to już nie wstanie.

No u nas był problem z tymi atakami. Gardzę tym pierdolonym ovh i nigdy nie kupię u nich już nawet vpsa pod test serwer.

Aż dałem zapowiedź, heh.

Opublikowano

Najwidoczniej jesteś.

No u nas był problem z tymi atakami. Gardzę tym pierdolonym ovh i nigdy nie kupię u nich już nawet vpsa pod test serwer.

Aż dałem zapowiedź, heh.

Ta wiem słyszałem, ale nie masz co się dziwić współpraca z panem policjantem jeszcze nikomu na dobre nie wyszła.

Opublikowano

Ta wiem słyszałem, ale nie masz co się dziwić współpraca z panem policjantem jeszcze nikomu na dobre nie wyszła.

Domyślam się do czego pijesz, jednak nie ma co poruszać tego publicznie. Uznajmy, że pomyliłeś serwery bo administracja zajmuje się akurat innymi sprawami niż policja. :P

Opublikowano

Taaa ja już widzę te reworki.

Polecam wam Vesterisa niż te serwery, które są wymienione powyżej, ponieważ endi dobrze się zajmuje serwerem, a to, że serwer upadł to nie to, że jest zrypany tylko coś się posypało.

@topic Spoko filmik ;]

Opublikowano

Polecam wam Vesterisa niż te serwery, które są wymienione powyżej, ponieważ endi dobrze się zajmuje serwerem, a to, że serwer upadł to nie to, że jest zrypany tylko coś się posypało.

@topic Spoko filmik ;]

A dziękuję :)

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Aż dałem zapowiedź, heh.

Zawsze trzeba zrzucić na serwerownie? ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

Zawsze trzeba zrzucić na serwerownie? ;)

W momencie gdy po miesiącu wysyłania tcpdumpow do ovh otrzymaliśmy mail w którym powiedzieli ze zwrócą nam pieniądze a my mamy szukać innej serwerowni bo nie pomogą nam z tym, a my narażamy ich infrastrukturę to tak, ovh dało dupy. ;)

Opublikowano

W momencie gdy po miesiącu wysyłania tcpdumpow do ovh otrzymaliśmy mail w którym powiedzieli ze zwrócą nam pieniądze a my mamy szukać innej serwerowni bo nie pomogą nam z tym, a my narażamy ich infrastrukturę to tak, ovh dało dupy. ;)

E tam, spójrz ile serwerów było w EG, nawet chyba ten typ od Ciebie próbował zgasić Invorie i nic, tak tylko mówię... ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

A ja mowie o tym jak ovh zachowało sie wobec nas, nie życzę czegos takiego nikomu. Chociaż byli na tyle uprzejmi i pozwolili mi zgrać dane z serwera... :v

Opublikowano

A ja mowie o tym jak ovh zachowało sie wobec nas, nie życzę czegos takiego nikomu. Chociaż byli na tyle uprzejmi i pozwolili mi zgrać dane z serwera... :v

haha, dobrze że przynajmniej tyle ^^

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Najwidoczniej jesteś.

Aż dałem zapowiedź, heh.

Jesteś śmieszny jeżeli tak twierdzisz.

@topic Spoko filmik ;]

Nie wierzysz?http://screenshooter.net/100280899/lngkspbtu masz tiverii więcej nie będe zdradzał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...