Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCenterCraft

ElectroPlayG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJE

IP serwera: mc.minecentercraft.pl

Sloty: 100

Rodzaj: FreeBuild

White-List: Nie

PvP: Tak

Nether: Tak

Premium: Nie

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

Wersja: !!1.7.2!!

ADMINISTRACJA

Właściciel:

TheKapeluszPL

Administrator:

The_Mistrzu_PL

Moderator:

RysiuGra

OPIS SERWERA

Witam, chciałbym zaprezentować serwer MineCenterCraft. Serwer nigdzie indziej nie spotykany, administracja na prawdę przemiła, można pogadać, pożartować i również reagują szybko na zgłoszenia o cheaterach. Gracze są pomocni i przyjacielscy. Jak wiadomo na serwerze są działki do których można dołączyć, lecz na to musi się zgodzić 'szef' takiej działki, z tym raczej nie będzie problemu bo jak wcześniej wspomniałem gracze są przyjacielscy. Można stworzyć także swojądziałkę. Serwer ma swój klimat, nazywam ten serwer 'oazą spokoju', spawn ma ciepłe kolory i jest naprawdę milutki. Serwer w sam raz na wakacyjne wieczory.

EVENTY!

Na serwerze jest organizowana masa różnych eventów, od rzucania expa po śpiewanie. Codziennie jest robiony jakiś event przez administrację, czasami gracze sobie też organizują eventy, co jest fajne i cieszy administrację serwera.

SERWER MA ZAKUPIONĄ REKLAMĘ

NAJLEPSZY SERWER NA WAKACYJNE WIECZORY I NIE TYLKO! ZAPRASZAM!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8IisoYaTbNo"frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

IP: mc.minecentercraft.pl

post-1242243-0-99748200-1434205887_thumb.png

post-1242243-0-45939400-1434205902_thumb.png

post-1242243-0-98686500-1434205917_thumb.png

post-1242243-0-86409600-1434205932_thumb.png

post-1242243-0-83404800-1434205943_thumb.png

post-1242243-0-42166600-1434205954_thumb.png

Opublikowano

Prezentacjja nie zacheca

Mimo to odwiedziłem serwer. Zero akktywnosci :(

Dzialki jako tako

Nic sie nie dzieje

Poprawcie to! NEUTRAL

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż sądząc po zachowaniu, administracja to dzieci. Na dodatek są pustki 0/100.

Prezentacja w ogólnie nie zachęca, jak żyć? Ciągle, jedno i to samo..­

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż sądząc po zachowaniu, administracja to dzieci. Na dodatek są pustki 0/100.

Prezentacja w ogólnie nie zachęca, jak żyć? Ciągle, jedno i to samo..­

Czyś byś oceniał serwer po tym ile osób gra? Nie gra dużo więc dlatego reklamuję tutaj serwer. Serwer powinno oceniać się po np. konfiguracji.

Prezentacjja nie zacheca

Mimo to odwiedziłem serwer. Zero akktywnosci :(

Dzialki jako tako

Nic sie nie dzieje

Poprawcie to! NEUTRAL

Postaram się poprawić pezentację.

@Edit Poprawione

Opublikowano

UWAGA! O GODZINIE 17.00 OTWARCIE EDYCJI 1.1 SERWERA.

Możesz powiedzieć co się w tej edycji zmieniło? Różnice nie zauważalne.

Nic się nie zmieniło w typie rozgrywki. Jedno i to samo, tylko jest dodany chyba survival..

@Tekallax Troche dodano  <_< . komenda /pomoc /drop. Dodano autorkie zabezpieczenia botowe. Dodano plugin LWC, CLEARLAG, VIPY otrzymują dodatkowo teraz pety. Dodano także menu serwera. Spolszczono napis, kiedy Gracz wchodzi na serwer. Usunięto informacje o automatycznemu się odnowieniu kopali na surowcach. Teraz nie próbuj mi powiedzieć że się nic nie zmieniło.   ;)

Myślałem, że takie rzeczy to już podstawa w dzisiejszych serwerach, jednakże myliłem się. 

Już widzę to "autorskie" zabezpieczenie, hahaha!

­

Opublikowano

@Tekallax Troche dodano <_< . komenda /pomoc /drop. Dodano autorkie zabezpieczenia botowe. Dodano plugin LWC, CLEARLAG, VIPY otrzymują dodatkowo teraz pety. Dodano także menu serwera. Spolszczono napis, kiedy Gracz wchodzi na serwer. Usunięto informacje o automatycznemu się odnowieniu kopali na surowcach. Teraz nie próbuj mi powiedzieć że się nic nie zmieniło.  ;)

Opublikowano

@Tekallax Widzę że nie ma najmniejszego sensu się z tobą kłócić. Autorski jest. Tylko psujesz mi opinię na temat serwera. Chcesz pokazać jak wygląda idealny serwer? Pokaż. Bo jak na razie  nie masz napisanego żadnego tematu a z tego co widzę umiesz tylko każdy serwer skomentować. <_<

Opublikowano

@xNerhu22 Co nas obchodzi, że rzygasz freebuildami? Każdy gra na czym chce. Co do prezentacji- faktycznie typek się nie postarał, bo średnio to wygląda. A w szczególności nie wiem po co tam się dodaje podpunkt ,,Administracja'', przecież nikogo kto wchodzi na serwer to zbyt nie obchodzi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...