Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malutkie okno chatu.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po formacie komputera zainstalowałem wszystko, sterowniki itp.

Suwak chatu mam na 100, a jest malutki, link:

http://scr.hu/73gz/zp67q

a wielkość innych okienek ustawiona na 30 gdyż jak mam więcej to wygląda to tak :

http://scr.hu/73gz/t6nzd

Dodam że wcześniej wszystko działało, chat był normalnej wielkości a okienka miałem ustawiane na małe.

W czym może lezeć problem?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam się z takim błędem, spróbuj naprawić pliki w kliencie i napisać do supportu, w czasie kiedy ktoś Ci tu odpisze. Mało osób miało chyba taki problem, więc wątpię że znajdziesz kogoś kto miał to samo. Jest weekend więc odpowiedzi od supportu możesz oczekiwać dopiero gdzieś w poniedziałek/wtorek.

Opublikowano

hyh, teraz dowiaduje sie żę nie jestem jedyny, a ja pół internetu sciągnęłem, poinstalowałem, odinstalowałem, teraz lola od nowa ściągam...

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Wystarczy zmienić rozdzielczość na większą, nmzc.

Ale bystrzak...

Mówię Ci że wszystko wcześniej było takie jakie powinno być. Teraz coś się stało, nawet na innych rozdzielczościach.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Napisałem wczoraj, czekam na odpowiedź. Jestem ciekaw jakiego gotowca tym razem mi wyślą.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ustaw rozdzielczość najwieksza jaka masz i ci pomoze.

Rany bystrzaku mam to jeszcze raz napisać? Żadna rozdzielczość mi nie pomaga, po dwa wcześniej wszystko działało jak powinno, trzy nie jestem przyzwyczajony grac z ikonkami na pół ekranu.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Wejdź w folder LOLa->Config->plik "game" otwórz w notatniku i pod [HUD] dodaj linijke ChatScale=350. Problem rozwiązany.350 to normalna wielkość okienka chatu,możesz sobie ustawic troche mniejszą np 300,jak kto woli

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...