Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl Reven - Jinno M2

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, a gdzie metin tutaj jest?

Gdzie klimat metina?

Wszystko jest zrobione z umiarem także spokojnie klimat metina jest tez zachowany

33748387117269464751.png

Opublikowano

Od razu nasuwa mi się pytanie po co?

To w ogóle nie ma nic wspólnego z metinem.

Sprawa najważniejsza: dodasz tam npc, moby, zaloguje się 10 osób i jestem przekonany, że będą duże lagi.

Dalej uważam, że nie to jest najważniejsze, aby przyciągnąć graczy. To tylko ładnie wygląda na obrazku.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Sprawa najważniejsza: dodasz tam npc, moby, zaloguje się 10 osób i jestem przekonany, że będą duże lagi.

Dalej uważam, że nie to jest najważniejsze, aby przyciągnąć graczy. To tylko ładnie wygląda na obrazku.

Lagów nie powinno być ponieważ tekstury nie sa w duzej rozdzielczosci paczka modeli nie wazy dosc duzo w zwiazku z czym nie powinno byc lagów.

Paczka z 200 modelami do tego waży ok 50mb rozpakowana a wyglad modeli podnosi mod graficzny który w kazdym momencie mozna sobie wylaczyc

33748387117269464751.png

Opublikowano

­

Gdzie klimat metina?

Chiński/Japoński(nie znam się) styl to nie klimat metina? To, że są inne modele od standardowych i ładniej wyglądają to nie znaczy, że to nie ten sam klimat. Już nie masz się do czego przyczepić? Widze, że niektórzy mają serio pojęcie o tej grze znikome, po co Wy gracie w Metina skoro nawet podstawoej fabuły nie znacie

Mi się podoba, fajnie się prezentuje.

Opublikowano

Gdzie klimat metina?

Jak nie ma się innych pomysłów na serwer, to zmieni się tylko grafikę by przyciągnąć uwagę, a jak przyjdzie do startu serwera to klimat gry pogoni każdego gracza.

Tak drastyczna zmiana grafiki w metinie tylko mydli ludziom oczy. WOM2, klasyczny serwer z grafiką metina liczy 4-5k graczy, bez żadnej modyfikacji graficznej, jestem graczem tego serwera i urzekł mnie klimat i społeczność by tam grać i nic więcej.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Jak nie ma się innych pomysłów na serwer, to zmieni się tylko grafikę by przyciągnąć uwagę, a jak przyjdzie do startu serwera to klimat gry pogoni każdego gracza.

Tak drastyczna zmiana grafiki w metinie tylko mydli ludziom oczy. WOM2, klasyczny serwer z grafiką metina liczy 4-5k graczy, bez żadnej modyfikacji graficznej, jestem graczem tego serwera i urzekł mnie klimat i społeczność by tam grać i nic więcej.

Wyciągnięte z autopsji?

Opublikowano

Po pierwsze ty z twoja gantia nie masz co sie nawet rownac z womem bo tak pracuje kilkanascie ludzi różnych narodowosci do tego tamten serwer jest pod firme i posiada reklame w google adwords czy jakos tak do tego reklamuja sie na fp + maja youtuberów z roznych krajów

Watpie zeby ktoj serwer przyciagnal wiecej graczy niz exorian.

Znajac zycie zaraz zarzucisz mi brak wiedzy na temat metina tak jak ostatnio? Ale z tego co ja sobie przypominam to moj i zodiego serwer stal rok.

33748387117269464751.png

Opublikowano

­

Wyciągnięte z autopsji?

Nie.

Kizio, tak sobie wmawiaj, ale sprawy z winchesterem wykorzystam przeciw tobie, zaczekajmy :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

On to wyciagnał ze swojego braku wiedzy na temat 3d i boli go jak widzi ze ktos umie cos wiecej od niego

To powodzenia z publikacją serwera, MPCforum bynajmniej mapy robi z łbem a wy tylko nasyficie tymi "modelami" gdzie popadnie..

A jeśli ty coś potrafisz to jednak tusk był dobrym premierem, całą robote odwalił tutaj treen i creator mapy, ty jesteś beztalenciem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To powodzenia z publikacją serwera, MPCforum bynajmniej mapy robi z łbem a wy tylko nasyficie tymi "modelami" gdzie popadnie.

Powiedziala osoba ktora wyjebali z wlasnego projektu.

Przypominam ci ze prezentacje serwera na "a" wywaliliscie a miala wiecej graczy niz z pewnoscia bedzie miala twoja gantia

33748387117269464751.png

Opublikowano

Przypominam ci ze prezentacje serwera na "a" wywaliliscie a miala wiecej graczy niz z pewnoscia bedzie miala twoja gantia

MPCforum.

Mówi to osoba, która jedzie na gotowych plikach kupionych za gotówkę od Qentiniosa (Resthea) zrób coś sam potem klekotaj, bo póki co to nawet mapy nie potrafisz zrobić a modele robi treen.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W niektórych miejscach fajnie to wygląda, lubię takie 'klimaty', ale niestety te 'kilmaty' nie pasują do metina (wg. innych).
Jestem ciekaw czy w innych miejscach na mapie też narąbaliście tyle roślinności, czy może tylko w tych co są na ss'ach. 
Chciałbym zobaczyć film lub więcej screenów bez obróbki przedstawiających tę mapę. 

ps; obiekty wam latają (1 ss - budynek, lampa)

Oni mieli dużo graczy? Proszę cię kasztanie... ;d

Opublikowano

W niektórych miejscach fajnie to wygląda, lubię takie 'klimaty', ale niestety te 'kilmaty' nie pasują do metina (wg. innych).

Jestem ciekaw czy w innych miejscach na mapie też narąbaliście tyle roślinności, czy może tylko w tych co są na ss'ach. 

Chciałbym zobaczyć film lub więcej screenów bez obróbki przedstawiających tę mapę. 

Ta mapa jest narazie jeszcze w wersji mozna tak powiedziec beta i beda jeszcze wykonywane na niej poprawki takze obiektami nie ma sie co aktualnie przejmowac

Mieli ponoc 2.6k na starcie

33748387117269464751.png

Opublikowano

­

Mieli w c**j, z pewnością więcej niż Nestium na starcie. I piszę tak, bo grałem i wiem jak wyglądała sytuacja.

Opublikowano

Lewitacja niektórych miejsc jest już poprawiona :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

TreeN i lagi?

Ogl bardzo fajnie lecz Treen mi podpadł.

Teraz musze całe m1 zmieniać aby nie wyglądały podobnie do waszych 

1912513.jpeg

Opublikowano

MPCforum.

Mówi to osoba, która jedzie na gotowych plikach kupionych za gotówkę od Qentiniosa (Resthea) zrób coś sam potem klekotaj, bo póki co to nawet mapy nie potrafisz zrobić a modele robi treen.

Wez juz wyjdz z tego tematu bo zachowujesz sie jak popierdolony. Zastanawia mnie tylko czy tym razem jak bedziesz startowal z gantia to jak sie usprawiedliwisz jak bedzie padac? czy moze sam sie z teamu wypierdolisz?

Sory za wulgi ale juz mnie irytuje ten osobnik który g****o o mnie wie a najwiecej sie udziela

33748387117269464751.png

Opublikowano

Wez juz wyjdz z tego tematu bo zachowujesz sie jak popierdolony. Zastanawia mnie tylko czy tym razem jak bedziesz startowal z gantia to jak sie usprawiedliwisz jak bedzie padac? czy moze sam sie z teamu wypierdolisz?

Sory za wulgi ale juz mnie irytuje ten osobnik który g****o o mnie wie a najwiecej sie udziela

To od ciebie z teamu ludzie uciekają, czemu wnikasz w temat moim serwerem? To mój serwer i ode mnie zależy jego los nie od twojej pustej opini. 

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...