Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić żeby nie dostać VAC'a

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w takiej sytuacji możemy zaprzestać czitowania.

Zakładamy że będziemy cheatować przez całe życie i nigdy nie zaprzestaniemy tego robić.

Chodzi mi bardziej o poradniki o tym hashchangerze itd. jak to działa. I inne metody (zmiana nazwa czita, co używać, jak ustawiać)

Opublikowano

zmiana hasha to pic na wodę

proponuje zaopatrzyc sie w platnego cheata externala ladowanego jako sterownik

lub jakiegos z security ring0

Opublikowano

Wystarczy grac max 3 dziennie i nie masz bana. Jedyny warunek to musisz miec swoją 5 ,ktora Cie nie zreportuje.0 szans na bana. po 17 reportach  ciagu 24h jest overwatch, jak masz mniej niz 17 to 0 szans na ow. A jeżeli chodzi o vaca to po co takie debilne pytania.Grac na niewykrywalnym i tyle. A i nie zapominaj ,że tylko gówna bez skilla się odpalają.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Po co cheatowac lepiej cieszyć się grą z innymi nawet jeśli przegrywasz...

Ja się cieszę jak cheatuję, poza tym to jest forum o cheatach także grzecznie wypad skoro nic nie wnosisz do tematu...

Jeszcze jakieś metody może macie :) ?

Znacie jakieś płatne cheaty ? Jeśli tak to fajnie by było na PW dostać link :)

Opublikowano

Wystarczy grac max 3 dziennie i nie masz bana. Jedyny warunek to musisz miec swoją 5 ,ktora Cie nie zreportuje.0 szans na bana. po 17 reportach  ciagu 24h jest overwatch, jak masz mniej niz 17 to 0 szans na ow. A jeżeli chodzi o vaca to po co takie debilne pytania.Grac na niewykrywalnym i tyle. A i nie zapominaj ,że tylko gówna bez skilla się odpalają.

Przy ostatniej aktualizacji wystarczy chyba 9 reportów żeby dostać ow.

Opublikowano

Ja się cieszę jak cheatuję, poza tym to jest forum o cheatach także grzecznie wypad skoro nic nie wnosisz do tematu...

Jeszcze jakieś metody może macie :) ?

Znacie jakieś płatne cheaty ? Jeśli tak to fajnie by było na PW dostać link :)

a gdzie tu jest napisane, że to forum o cheatach? 0_0 ja widzę tylko "MultiPlayer Community"

@topic

Nie haxować, proste, logiczne i bezpieczne. A jak już jesteś gównem co czituje w grze bo ma małego peniska i musi sobie rangą go poprawiać to polecam na 100% grać bez wh, ustawienie aimbota żeby wyglądało normalnie i tyle.

Opublikowano

a gdzie tu jest napisane, że to forum o cheatach? 0_0 ja widzę tylko "MultiPlayer Community"

@topic

Nie haxować, proste, logiczne i bezpieczne. A jak już jesteś gównem co czituje w grze bo ma małego peniska i musi sobie rangą go poprawiać to polecam na 100% grać bez wh, ustawienie aimbota żeby wyglądało normalnie i tyle.

Ale było, a nie będą robić forum od nowa.(jak by była możliwość to napisałbym w dziale cheatów) I nie jestem gównem i nie mam małego peniska i nie muszę sobie poprawiać rangi cheatująć - bo dlatego kupiłem drugie konto żeby tam grać, bo mi to po prostu sprawia przyjemność masz z tym jakiś problem ? Dzięki za poradę z aim'em.

Pozdrawiam !

photo-thumb-1349140.jpg?_r=1424983077

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...