Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Pytanie odnośnie niestandardowych kwot doładowań

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie odnośnie niestandardowych w\kwot na steam, czy jeśli przeleje na konto 12 euro, zamiast 10, używając dodatku do przeglądarki, to czy grozi to banem? Czy fundusze mogą zostać usunięte?

Opublikowano

Co to za dodatek? Pierwsze słyszę, jesteś pewien że on działa? Bo żeby nie okazało się że zamiast przelać kasę na Steam to przeleje kase na konto twórców dodatku :P 

Nwm co to za dodatek może działa okej, ale ja był przelał normalnie na steam wg. ich cen 

Cześć...

Opublikowano

Ja bym nie postępował tak jak osoba na filmie, może nic ci nie zrobią, ale pewności nie ma. Ale jeśli zdecydujesz się zaryzykować to napisz na PW czy to działa rzeczywiście! Jestem ciekawy :/

PS: nie bierz mojej opinii na 100% mogę się mylić, i może jest to dozwolone przez Steam

Cześć...

Opublikowano
Pisałem do supportu, oto co mi odpisali.Thank you for contacting Steam Support.We apologize for the delay.Wallet funds can only be added in denominations available at the SteamStore.In order to complete your purchase, you will need to add more funds to yourpayment method or purchase another card if you are using a pre-paid system.

Ludzie piszą że to działa, wole jednak nie ryzykować. 2 euro w du**e ale jednak będzie pewność że Lord Gaben nie zbanuje :)

Opublikowano

Tak mi się wydawało że nie będzie to zbyt popierane przez steam, gdyby chcieli dać taką możliwość, wpłacania niestandardowych sum to albo było by więcej opcji lub można by było samemu wpisać kwotę w Euro! 

Cześć...

Opublikowano

tja, teraz może działać, gorzej jak potem zaczną znikać ci gry, lub pieniążki...

czytając opinie na temat dodatku wątpię żeby robili w bambusa, ogólnie można polecić ten dodatek :D

Opublikowano

@ Sokol1122

To działa, ale tylko przy kwotach powyżej 5 euro (ogranicznik steam)

Tak samo jeżeli będziesz np. kupował klucze w CS:GO za 6,45 (losowe liczby), ale breakuje ci całej kwoty na koncie to możesz doładować za dokładnie tyle

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...