Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GDZIE JEST HAJS? XD

Avalione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jakies dzieciaki nagraly nute pytajac sie gdzie jest hajs.

Co sadzicie o tym?

Dla mnie zenada. Ziomek w niebieskiej bluzie mowi, ze wydal wszystko i nie ma za co zyc.

Opublikowano

Tu nie zawiniły dzieci, a rodzice. To oni nadają wzorce. 

Ale bądź co bądź, w przyszłości może jeszcze z nich coś będzie.  

~ ~

Opublikowano

­Przekaz jest dla mnie oczywiście do dupy, niektóre końcówki wersów są słabo zakończone, jedyna dobra rzecz w tym to ta cała melodyjność która wpada w ucho, gdyby ta piosenka byłaby o czymś innym to można by było jeszcze o czym rozmawiać.

Opublikowano

­

Tu nie zawiniły dzieci, a rodzice. To oni nadają wzorce. 

Ale bądź co bądź, w przyszłości może jeszcze z nich coś będzie.  

>2015

>zrzucanie wychowania na rodziców

Przeciez to jest wiadome, że to nie wina rodziców a społeczeństwa w jakim przebywają i internetu.

Opublikowano

­

>2015

Przeciez to jest wiadome, że to nie wina rodziców a społeczeństwa w jakim przebywają i internetu.

Też, ale nie tylko. 

Twierdzisz, że społeczeństwo i internet, ale jakoś można spotkać jeszcze "normalnie" prosperujące dzieci. Tu jest wina rodziców, bo to oni są odpowiedzialni za wychowanie i są świadomi tego, co dzieje się z ich dzieckiem. Jeśli od małego będzie uczone podstawowych wartości to jednak aż tak przychylne wszelkim tym gimbusiarskim trendom nie będzie. Tym bardziej, że montaż tu nie jest banalny, więc potrzebowali pomocy kogoś starszego. 

~ ~

Opublikowano

­

>2015

Ciekawe, spędziłem cała podstawówkę z gimbami-debilami i łaziłem po Komixxach i innych gownach, a jakoś nigdy nie miałem ciągot do takiego gowna, bo nauczyli mnie tego rodzice ;) limity na kompa i wszystko można rozwiązać :D

Co do rapu- no comment, ale lepsze niż green grenade :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dla mnie zenada. Ziomek w niebieskiej bluzie mowi, ze wydal wszystko i nie ma za co zyc.

Dla mnie żenadą jest rozpowszechnianie czegoś takiego...  -.-

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Dla mnie żenadą jest rozpowszechnianie czegoś takiego...  -.-

Dla mnie żenadą jest interesowanie się chińskimi bajkami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...