Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Vs Gruzja

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obstawiajcie jaki będzie wynik i kto strzeli gola,a po meczu lub w trakcie zapraszam do dyskusji   :)

Ja obstawiam, że będzie 2:0 dla Polski po strzałach Lewego :P

Początek meczu 17:50, POLSAT

Opublikowano

Obstawiajcie jaki będzie wynik i kto strzeli gola,a po meczu lub w trakcie zapraszam do dyskusji   :)

Ja obstawiam, że będzie 2:0 dla Polski po strzałach Lewego :P

Początek meczu 17:50, POLSAT

Przegramy albo 1:0 , albo 2:1

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ostatnio z Gruzją było 4:0 dla Polski, mam nadzieję że dzisiejszy mecz nie zakończy się wynikiem mniejszym niż 2:0 dla Polski.

Obstawiam 3:1 dla nas.

Opublikowano

Bez przesady... 

Myślę, że wygramy 2:0 lub 2:1. 

Nie pojmuje napisz mi jeden powód dlaczego by tak nie miało być ? Gruzja słabiutka do tego dochodzi nowy trener z czego wynika drużyna nie zgrana do końca (mało czasu). Nie lubie jak sie udzielaja sezonowce dla których piłka nożna to tylko el classico albo mecze reprezentacji..

Opublikowano

Jeżeli Lewy z Milikiem będą współpracować tak samo w kolejnych meczach, to grę w finałach mamy zapewnioną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeżeli Lewy z Milikiem będą współpracować tak samo w kolejnych meczach, to grę w finałach mamy zapewnioną.

Mam też nadzieję że częściej będziemy widzieć Błaszczykowskiego, bo dzisiaj mimo tego że nie grał długo, to pokazał klasę. Szczególnie ta piękna asysta do Lewego, gdzie wybił piłkę wprost na jego głowę.

Muszę przyznać że byłem trochę zdenerwowany, bo z tego 1:0 coraz bliżej było do 1:1, a tutaj taka niespodzianka i hat-trick Lewego w 5 minut. 

Te eliminacje nie mogą się skończyć inaczej niż wyjściem z grupy na 1/2 miejscu.

Opublikowano

Ten gol Milika to coś pięknego, zrobił to w stylu Messiego :P No i w końcówce rozstrzelał się nasz snajper nr. 1! :D

Powinno być przynajmniej 7:0 po niewykorzystanych niektórych sytuacjach :/ 

POLSKA !!!

Opublikowano

milik w stylu robbena

Tylko Robben w ogóle nie potrafi grac prawą nogą.

Milik ze słabszej umie chociaż podać, a gra na pozycji napastnika. Nie tak jak Robben, gdzie na skrzydle trzeba być bardziej kreatywnym zawodnikiem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...