Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kite Machine Kalista 2.0 - błędy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejo, mam konto z wykupionym owym skryptem, ale gdy go używam dostaję masę błędów na cały czas z treścią "ble ble to check" oraz "calling recive ble ble". Skrypt jest z oryginalnej strony autora, oczywiście ładuje się, ale orbwalker nie działa.

Opublikowano

hejo, mam konto z wykupionym owym skryptem, ale gdy go używam dostaję masę błędów na cały czas z treścią "ble ble to check" oraz "calling recive ble ble". Skrypt jest z oryginalnej strony autora, oczywiście ładuje się, ale orbwalker nie działa.

Ja nie wiem jak ci płatny nie działa skoro mój kolega na cracku Kalisty po patchu 5.11 spokojnie sobie gra. Kasa wywalona w błoto skoro można mieć za darmo :D

Opublikowano

To radzie poszukaj cracked ;/

Czy ty masz człowieku coś z głową czy tylko udajesz ? używa oryginalnej wersji na crackowanym koncie.. 

@topic. Spróbuj x2 F9 ale dopiero po załadowaniu wszystkich skryptów. Mam podobny problem, ale z sac;r

98873932203514685593.png

Opublikowano

Próbowałem i odkryłem co jest nie tak, błędy wyskakują, gdy mam odpalony jakiś skrypt oprócz Kalisty ale oczywiście nie wiem jak temu zapobiec -_-

Opublikowano

Próbowałem i odkryłem co jest nie tak, błędy wyskakują, gdy mam odpalony jakiś skrypt oprócz Kalisty ale oczywiście nie wiem jak temu zapobiec -_-

Najzwyczajniej Kalista gryzie się z innymi skryptami tak jak skrypty do Syndry z Evadeee, i z tym chyba się nic nie da zrobić. Przynajmniej ja nie wiem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...