Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytanek

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dlaczego co każdy mecz nie dropią mi srebrne monety? Kiedyś od razu była ruletka i nie było żadnego problemu.

2. Które tak w ogóle bronie można zmodyfikować? Miałem już z 10-15 i jakiś dragonuv tylko dostępny do ulepszenia...

3. DMG broni, na czym to tak właściwie polega? Mam AK, które zadaje 48 DMG a w niektórych typków muszę zadać 5-6 ciosów aby ich zabić... I nie mówcie, że każdy to tanker. Ja mając tylko armor -10% protekcji dostawałem od ludzi dmg: 50,40,35 ?? 2-3 ciosy i mnie nie ma, no sense.­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. np. Elimination 30killi to za mało musisz grać przynajmniej 100killi, żeby dostać

Opublikowano

1. Jak to nie? :O Wejdź sobie w ruletke, sprawdź stan monet, odpal qr na 9 round, i po skończeniu sprawdź jeszcze raz. Jak Ci nie wchodzi to nie wiem, może przez te eventy obecne..

2. Bronie z Rental Shopu są wypożyczone, myślisz że pożyczone można modyfikować jak się chce? to jak byś później "oddał"? hehe.

3. Z tego co wiem jest to max dmg zadany w cokolwiek innego niż w głowę, więc przykładowo taka snajpa z 100-110 dmg mało kiedy ściąga na hita z odległości. Ale ak to wciąż 3, ew. 4 hity w brzuszek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...