Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kierownicą do komputera

Nidz7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko kupiłem kierownice tracer super seven pc/ps2/ps3 i ona mi nie działa dostałem do dupy płytę z sterownikami gdy poszedłem na reklamacje mi jej nie uznano więc kiszę ją rok w kartonie ,ale teraz chciałbym jej użyć poda ktoś link ze sterownikiem do niej który nie wygasł ,bo na oficjalnej link wygasł wieki temu

Opublikowano

Trzeba było wcześniej sprawdzić czy są dostępne sterowniki a jak coś mogłeś kolesia który ci to sprzedał zajeb*ć i z kasy odebrać swoje pieniądze a tak wgl sprzedaj komuś na allegro ;)

Opublikowano

Przecież są od lat  sterowniki dostępne na stronie Tracera, było ściągnąć jakiekolwiek ( np te od super seven ) z różnych kierownic i tylko sprawdzić na którym zadziała. 

Kierownica działa bardzo dobrze i bez problemowo od XP do w8.1 tylko je zainstalować a nie  wmawiać głupoty że płytka nie działa . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przecież są od lat  sterowniki dostępne na stronie Tracera, było ściągnąć jakiekolwiek ( np te od super seven ) z różnych kierownic i tylko sprawdzić na którym zadziała. 

Kierownica działa bardzo dobrze i bez problemowo od XP do w8.1 tylko je zainstalować a nie  wmawiać głupoty że płytka nie działa . 

Nie rozumiesz ,że na stronie tracera linki do tej kierownicy wygasły ?

Opublikowano

No to co, sterowniki wszystkie są w supporcie dostępne i chyba ślepy nie potrafi ich zauważyć, podobnych kierownic nie brak . 

Kierownica TRACER Super Seven USB/PS2/PS3 + GRA Life for speed

( link z serwisu Tracera dla serwisów to raporty proszę sobie wsadzić cztery litery albo sprawdzić wirusy których w nim nie ma samemu ) 

Zresztą wcześniej napisałem jak odszukać to sobie łaskawie przeczytaj post ze zrozumieniem.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...