Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na mój kanał na youtube ;)

ergotech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samolotem leciałeś podczas nagrywania ?, nie żebym coś miał do Ciebie ;/ ale szczerze żenada.

Opublikowano

Sory ale to mój laptop, z czasem sobie kupie słuchawki z mikrofonem i bedzie podejrzewam lepiej :) i każdy zaczynał, np Faja albo hallack i ja chce być sławny jak oni :) ale czas jest :) bede nagrywal jak nabede sluchawki by nie bylo takich szumow jak dotychczas :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

To nikt nie będzie oglądał jak pomarańczka rozgrywa najlepszą bitwę 900 expa.

oj tam miła odmiana obejrzeć sobie takiego gracza a nie same koxy :) takie moje zdanie

Opublikowano

Jak dla mnie zakładanie konta z twoim skillem to wstyd xD

Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wywróżyć Ci 100 widzów max, ale może to znaczy dla Ciebie ,,sława''

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ale się przypierdalacie do chłopaka.

Chciałbym zobaczyć wasze bitwy, jak mieliście po 4k bitew przed resetami kont, czy c**j wie. 

Kolego brak Ci jakiegoś kozackiego intra i może nieco skilla. Jeżeli chcesz nagrywać na yt to odpuść sobie XVM'a, bo jak widzisz zawsze znajdzie się ktoś, co się przypierdoli o staty. A tak to czego oko nie widzi, tego sercu nie żal :)

No i te szumy też musisz ogarnąć, bo masakra.

Opublikowano

Ale się przypierdalacie do chłopaka.

Chciałbym zobaczyć wasze bitwy, jak mieliście po 4k bitew przed resetami kont, czy c**j wie. 

Kolego brak Ci jakiegoś kozackiego intra i może nieco skilla. Jeżeli chcesz nagrywać na yt to odpuść sobie XVM'a, bo jak widzisz zawsze znajdzie się ktoś, co się przypierdoli o staty. A tak to czego oko nie widzi, tego sercu nie żal :)

No i te szumy też musisz ogarnąć, bo masakra.

Popieram zawsze coś komuś nie pasuje.

Opublikowano

Najpierw to ty zdobądź jakieś doświadczenie w grze ;)

To nikt nie będzie oglądał jak pomarańczka rozgrywa najlepszą bitwę 900 expa.

Nie pisz za każego ;) (Tak na przyszłość). Jeżeli kolega jest pomarańczowy, to nie znaczy, że grać nie umie(Albo gra dla Funu), albo że nie może nagrywać filmików. Jezu, gdzie wasza logika .. ludzie .. jest dość młody, nauczy się - zejdzcie z niego ;).

Obejrzałam jeden fimik #3 z Jg 8.8cm. Całkiem, całkiem jak na ciebie kolego ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...