Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy prosze

gruszka238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zakupilem dzisaj gre cs-go , wklepalem key na steam, Gdy wyszukuje gre turniejowa wyskakuje blad . dodam ze wczesniej mialem gre od kolegi kotry mi ja udostepniał , ale gralem na jego koncie, wbilem jakas range , gralem okolo , 40 godzin, . Konta zostaly rozłaczone od siebie , by nie udostepniac gier itp, Kupilem sobie na konto i nie moge grac , pomocy prosze

Link do ss-a z błedem jaki wyskakuje

http://i.imgur.com/6Ae5FON.jpg

Bardzo prosze o ppomoc i z gory dziekuje

Pozdrawiam

Opublikowano

musisz wbić level 3  . To co masz pod swoim nickiem to ta ranga . Aktualnie masz Level 1 . Jak zdobyć exp/level? a no grać na serwerach społecznościowych valve .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Debile debile jeszcze raz debile :D po co takie cos robic? skoro i tak to poziomu nie podniesie.Powinni zrobic range admin i dac gracza tylko z e sportu którzy graja w uj czasu w csa np pasha neo taz zeby mogli banowac automatycznie ludzi co graja na wh czy na aimie.Zrobic cos z ruskami nie wiem putin moze kupi server im beda sie uczyc strzelac itp przyda sie moze im na wojne :D kazdy pewnie by byl happy 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOnlyGetRekt

Myślisz, że jeżeli Valve dałoby uprawnienia profesjonalnym graczom do banowania to mieliby oni czas na sprawdzanie overwatchów, które liczy się w kilkunastu tysiącach?

Valve wprowadziło coś takiego w walce przeciw smurfom, cheaterom - aby zniechęcić ich do kupywania kolejnych kopii gier. Bo nie oszukujmy się smurfy niszczą w jakimś tam stopniu tą grę, nie wspominając o cheaterach. 

Lepszym pomysłem byłoby usprawnienie VAC'a, aby wykrywał te cheaty..

A co do rusków - to też są ludzie. Część jest normalna, część nie.. - ostatnio trafiłem na premade 4 rusków i dogadywaliśmy się bez problemów - wynik końcowy 16:13.

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOnlyGetRekt

Myślisz, że jeżeli Valve dałoby uprawnienia profesjonalnym graczom do banowania to mieliby oni czas na sprawdzanie overwatchów, które liczy się w kilkunastu tysiącach?

Valve wprowadziło coś takiego w walce przeciw smurfom, cheaterom - aby zniechęcić ich do kupywania kolejnych kopii gier. Bo nie oszukujmy się smurfy niszczą w jakimś tam stopniu tą grę, nie wspominając o cheaterach. 

Lepszym pomysłem byłoby usprawnienie VAC'a, aby wykrywał te cheaty..

A co do rusków - to też są ludzie. Część jest normalna, część nie.. - ostatnio trafiłem na premade 4 rusków i dogadywaliśmy się bez problemów - wynik końcowy 16:13.

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Mysle ze powinni to tak zrobic ze podczas gry mozna bylo go banowac :_ potem zeby sie automatycznie pobieralo po meczu demko i ten co dostal tego bana na pisac skad mial info.Tak jak to bylo w 1.6 na AC albo BL dostawalo sie AC  albo BLa zależy gdzie wyslesz demo  <_<Na mi mixie sprawdzales id steamow na banidzie mial ac pisalo sie papa i sie nie gralo z takimi ludzmi + na serverach byly skrypty ze jak ktos wbil na ac albo blu dostawal automatycznie  perma.

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...