Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie długopisów - czy znacie jakieś firmy?

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema w wakacje chciałbym dorobić i pomyślałem o składaniu długopisów jak to jest i co trzeba zrobić ???? 
mojej koleżanki siostra składała jakieś 3-4msc temu i mówi że zarobki to ok 1k miesięcznie może ktoś korzystał z takiej formy zarobku ????

znacie może jakieś polecane firmy do tego czy coś ??? 

Opublikowano

Wiem, że trochę nie na temat, ale polecam macdonalda. Zarobisz tam 2x więcej. ;) I przynajmniej nie zaśniesz.

Opublikowano

Wiem, że trochę nie na temat, ale polecam macdonalda. Zarobisz tam 2x więcej. ;) I przynajmniej nie zaśniesz.

zarobisz 1400 zł a napierdolisz się tyle, co nie miara.

nie wiesz jak polega praca w tych kfc/mcdonald, miałem kolegów co pracowali i opowiadali, że nawet na chwilę nie usiądziesz.

a z tymi długopisami to tylko jest mit, aby ludziom bez wykształcenia dawać nadzieję 

Opublikowano

Nie polecam skręcać długopis.

Zarobisz grosze a narobisz się dużo.Lepiej czegoś innego poszukaj

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tam masz płacone stricte grosze od paczki/ długopisu... Nie polecam bo zajazd jest spory. Mogłeś napisać ile masz lat, ale sądząc po ilości "?" nie więcej jak 16.

W Polsce masz pełno ofert zbierania truskawek etc.

Przy takiej pracy masz zakwaterowanie i płacone od koszyka 6/7ziko? ( skleroza ;v)

Opublikowano

­

Tam masz płacone stricte grosze od paczki/ długopisu... Nie polecam bo zajazd jest spory. Mogłeś napisać ile masz lat, ale sądząc po ilości "?" nie więcej jak 16.
W Polsce masz pełno ofert zbierania truskawek etc.
Przy takiej pracy masz zakwaterowanie i płacone od koszyka 6/7ziko? ( skleroza ;v)

6-7 zł za zebranie koszyka truskawek? Coś mi się to nie widzi...

Skręcanie długopisów jest nieopłacalne, już lepiej poszukaj na portalu swojego miasta ofert roznoszenia ulotek.

Opublikowano

­

6-7 zł za zebranie koszyka truskawek? Coś mi się to nie widzi...

Skręcanie długopisów jest nieopłacalne, już lepiej poszukaj na portalu swojego miasta ofert roznoszenia ulotek.

grosz/dwa za ulotke czy ile? tez srednia robota

to juz truskawki wspomniane wczesniej lepsze

­

Opublikowano

Na truskawkach się opalisz :3

Zależy gdzie, ale pewnie stawki są 1-2zł za koszyczek, zależy też czy są małe, czy duże truskawki.

@554461402688252517908.png ¬Teski jest tu ekspertem, niech się wypowie.

Opublikowano

grosz/dwa za ulotke czy ile? tez srednia robota

to juz truskawki wspomniane wczesniej lepsze

Za ulotkę jest na ogół od 3 do 5 gr.

Opublikowano

@Valze to zależy od tego jaki rejon polski, w południowej części małopolski 1.7-1.8zł. Słyszałem, że w niektórych rejonach dają nawet złotówkę, co jest śmieszne. Cena nie zależy od wielkości.

W sumie w wakacje to już truskawek nie ma. xD

Opublikowano

Ale pierd0licie.Ja jak roznosiłem ulotki to miałem z góry stawkę min 8 zł za 1h.Teraz stoje jako host i promuje produkty w sklepach i mam z zależności od akcji 8-14 zł na 1h.Tylko warunek jest taki, że musisz być choć trochę wygadany no i jakiś wygląd też.....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Żadna praca nie hańbi ;). Poszukaj w MC itp, zawsze jakiś grosz ci się przyda, a przy takiej pracy zwykle dużo roboty nie ma ;).

Powodzonka życzę. :)

Opublikowano

Większość firm (?) proponujących skręcanie długopisów jest tylko picem na wodę. Najczęściej musisz na początku płacić za samo dostarczenie długopisów (jakieś 8zł), po czym ich nie dostajesz. ;)

Opublikowano

mam 17lat jestem daleko od miasta do najbliższego miasta mam 14km  a MC to ok. 60km  więć mi się nie opłaca a taka domowa praca też dobra bo robisz kiedy chcesz :) teraz w wakację mam wolne to narazie nie mam planów żeby się gdzieś wybrać ale chciałbym prace jakąś domową 

Opublikowano

nawet daleko od miasta można znaleźć pracę jako pomocnik na budowie :) Może przestraszyć na początku, że nie będziesz nic umiał, ale ładować cement do betoniarki i nosić cegły nauczysz się w dwa dni :)

Opublikowano

Są też firmy które mogą zaoferować Ci kurs za np. 70zł i nauczysz się skręcać długopisy, wtedy będziesz już mógł zarabiać prawdziwe pieniądze. Poczytaj sobie o tych kursach to kosztuje jakieś 70zł dostaniesz w zamian rozkręcony długopis i jak go już skręcisz to masz kurs czyli fach w ręku ! 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

znaczy jak tutaj w domu sprawdzałem miałem ok 40 starych  nie piszących długopisów i nie jest tak trudno skręcać dosyć szybko z nimi się "rozprawiłem"

Opublikowano

znaczy jak tutaj w domu sprawdzałem miałem ok 40 starych  nie piszących długopisów i nie jest tak trudno skręcać dosyć szybko z nimi się "rozprawiłem"

Ziomuś ale musisz kurs kupić uprawniający Cie do tego żebyś miał prawo je skręcać rozumiesz. Taki certyfikat naprawdę opłaca się

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...