Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy do nagrywania gier i obróbki.

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję zacząć nagrywać na YouTube i mam pytanie. Jakie programy do nagrywania i obróbki filmów polecacie? Komputer nie za dobry, ale mam nadzieję, że da radę. Najlepiej jakieś darmowe, lub takie które da się crackować. Pozdrawiam i z góry dziękuję!

Opublikowano

Program do nagrywania Fraps (łatwo pobrać za darmo) lub Action (nie widziałem craka) 

Do montażu: Camtasia Studio 9 (30 dni za free potem można spróbować przeinstalować lub wziąć z neta klucz) , Sony Vegas (trzeba się pobawić z szukaniem craka do odpowiedniej wersji, i trochę bardziej skomplikowany ale nie jest jakiś bardzo trudny). 

Oczywiście programy które podałem są płatne ale da się je scrakować (umywam ręce od tego co zrobisz :P )

Cześć...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Program do nagrywania:

• Action
  • Fraps
  • Bandicam

Programy do obróbki filmów:

• Camtasia Studio 8
  • Sony Vegas
  • Adobe Premiere Pro

Przy okazji Programy do nagrywania dźwięku:

• Audacity
  • Goldwave
  • Audition
  • Free Sound recorder 
Opublikowano

Program do nagrywania:

• Action
  • Fraps
  • Bandicam

Programy do obróbki filmów:

• Camtasia Studio 8
  • Sony Vegas
  • Adobe Premiere Pro

Przy okazji Programy do nagrywania dźwięku:

• Audacity
  • Goldwave
  • Audition
  • Free Sound recorder 

A ja mam pytanie co to tego nagrywania dźwięku, to takie programy jak dajmy na to fraps źle nagrywają dźwięk i osobno się nagrywa programem, który lepiej nagrywa? I czy można tak, że na F9 ustawie we frapsie nagrywanie i stop i tak samo przy nagrywaniu dźwięku, żeby nie trzeba było bawić się w obcinanie dźwięku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...