Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheating

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko odpalilem csa 2 minuty temu i mi wywalilo na zolto "cheting cos tam" nie przeczytalem do konca bylo kliknac potwierdz potwierdzilem wbilem na profil vaca nie ma ale chyba mecz mi cofnel o co w tym chodzi?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Grałeś z osobą, która dostała VAC'a.

Napisane jest tam mniej więcej, że mecz Ci się cofnął (ten który grałeś z cheaterem) bla.. bla.. i takie różne rzeczy.

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Chyba masz racje jeden mecz mi cofnelo :/ ale czemu tak duzo.. z Podwojnego cofnelo mi do zwyklego kalacha okolo 20 meczy na - + ten 21..

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Grałeś z kolegą pewnie który miał hacka, graliście sporo meczy to cofnęło Ci rangę.

Ja tak samo grałem z kolegą który miał hacki chociaż o tym nie wiedziałem, nie było w sumie widać, by grał na czitach, i cofnęło mi ok. 40 meczy xD.. Nie wiedziałem nawet, co mam powiedzieć wtedy :D Ranga mi znikła, musiałem wygrać jeden mecz aby była wyświetlona.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOnlyGetRekt

Hmm..

Skoro cofnęło Ci aż 2 rangi do tyłu to musiałeś grać często z tą osobą, która dostała VAC'a :)

Pewnie jakiś twój kumpel go dostał, z którym często grałeś.

Gra z cheaterami nie popłaca. - szczególnie od wczorajszego update.  <3

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Wiem ktory to dostal nawet na tsie smiecia 13 letniego zbluzgalem :).Mialem 222 meczy cofnelo do 208 a na 208 mialem juz laury a dalo mi zwyklego nawet nie chce mi sie grac z randomami zeby wbijac tego podwojnego :D maja te kalachy a poziomu nie pokazuja  <_<.Ostatni mecz  z 4 cyka cyka 6/16 wychylali na awp w 4 i popadali jak muchy  -.-.Co wprowadzili w tym upragdzie?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOnlyGetRekt

Aktualizacja jest czymś na co czekało wiele osób, od teraz będziemy widzieli co stało się z delikwentem, którego zgłosiliśmy, a także wykonując Overwatche mamy szanse na nagrody. Osoby grające z cheaterami teraz będą otrzymywać komunikat o karze jaką otrzymali.

[OVERWATCH]
– Dodano nagrodę za rzetelne raporty z Overwatcha. Nagroda jest adekwatna do badacza Overwatchy, osoba taka otrzymuje punkty za rozwiązane raporty.
– Dodano informacje zwrotną dla osób, które zgłosiły gracza, który został zbanowany przez VAC lub Overwatcha.
– Dodano komunikat jeśli utraci się XP, rangę, lub wygraną za graniem z cheaterem (bycie z nim uprzednio w lobby).
– Zaktualizowano F.A.Q. Overwatcha.

[DŹWIĘK]
– Dźwięk broni uniemożliwia teraz odtwarzanie setów audio.
– Naprawiono błąd za pomocą którego gracze mogli emitować dźwięk uderzających kuli.
– Dodano nowy dźwięk wchodzenia po drabinie.
– Skorygowano dźwięk broni ognia z bliskiej odległości.

[ UI ]
– Dodano wyróżnienia Leadership, Teaching i Friendliness na tablicy ze statystykami. Gracz w danej drużynie z największa ilością punktów będzie miał odpowiednią ikonkę.
– Rangi profilowe w CS:GO są teraz wyświetlane jak grupy z umiejętnościami: zawsze dla znajomych, osób w poczekalni i na koniec meczu.

[ MISC ]
– Zwiększono dwukrotnie częstotliwość zapisu w GOTV do 32.
– Naprawiono błąd, który umożliwiał graczom usuwanie innych komentatorów.
– Częstotliwość zapisu nie może być skonfigurowana wyżej niż w GOTV master tv_snapshotrate.
– Tickrate na serwerach offline jest teraz taki sam jak tickrate na oficjalnych serwerach.
– Gracze muszą mieć teraz 3 poziom aby zagrać Competitive Matchmaking.

Źródło: http://polscygracze.pl/csgo-aktualizacja-11-06-2015/

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...