Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShitForge

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj chciałbym poruszyć temat chyba wszystkim znany. Dzisiaj dostałem informację, że w IS pojawiły się Master Work Alkahesty. Ja nie grałem w grę od długiego czasu i byłem troszeczkę do tyłu z nowościami. Sprawdziłem to i nie mogłem uwierzyć. Jak można było, wsadzić to item shopu MWA, które ludzie zbierali w pocie czoła by mieć jakieś sensowne eq by teraz jakiś pajac doładował sobie TT i zplusował sobie set. W dodatku porównałem sobie Fanpage Tery EU i NA. W przypadku Amerykańskiej wersji, dużo było naprawdę fajnych informacji, artykułów oraz jakiś updateów. A co u nas ? Od góry do dołu update Item Shopu oraz informacje o Happy Hour. Na język przychodziło mi wiele brzydkich słów ale to później. Popytałem się kilku ludzi (nie tylko Polaków) i w ten sposób potwierdziłem swoje obawy. GF mocno idzie w stronę P2W i miesza z błotem tą grę tak jak inne. Chciałbym przypomnieć tylko sytuację z RaiderZ. Gra zapowiadała się znakomicie, a co GameForge zrobił ? Wycofał się po roku jej hostowania bo nie przynosiła czego ? Zysków. Ja osobiście grałbym dawno na wersji NA, jednak szkoda zostawiać cały mój dobytek jaki mam na EU i narazie trzymam nerwy na wodzy. Piszę ten byście byli świadomi tego, że GF leci sobie w kulki.

Pozdrawiam

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Chyba każdy kto zna się na grach, zna GF i wie że są nastawieni jedynie na dojenie kasy z graczy. Z resztą ich kolegą po fachu jest gPotato oraz EA ze swoimi MMO, które zamykają. Te dwie firmy, które podałem ja stoją na czele dojenia kasy, w ich produkcjach jesteś nikim póki nie zainwestujesz.

Opublikowano

a na NA MWA masz od merchanta w Highwatchu za osiągnięcia w Vanguardach~

Failforge zrobił też to samo w Aionie... szkoda słów :|

Ostatnio wbiłam na EU i same pustki na globalu na Kilianie :(

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Osobiście, chciałbym strasznie przenieść się na NA. Niestety szkoda mi tego wszystkiego zostawić i też nie chce mi się samemu od początku wszystkiego robić. GF zrobiło z ludzi debili i tyle.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Ja mam stały ping 130 i raczej każdy Polak ma taki. Czuć na początku lekki opóźnienie ale da się do tego przyzwyczaić. Ja już dzisiaj zacząłem coś robić na NA bo mam już dosyć bobów, które mają od cholery tego MWA z ItemShopu...

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Też pobieram tera NA tylko że będę tam grała pierwszy raz w tą grę, ale jeżeli chcecie to mogłabym z wami pograć tylko że od razu mówię nie będę grała w nią 1 raz

Od razu NA a nie EU bo jak zobaczyłam że EU ma GF to podziękowałam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...