Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Cheat ?

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie, grałem sobie dzisiaj z kumplami w gta i nagle jakiś gość przeteleportował nas na pustynie i wywalił nam około (na 6osób(my gramy w4)) z 100mln dolarów i bronie a potem zaczął spawnować pojazdy i latał nimi po mapie...

i mam takie pytanie CO TO K***A BYŁO ?...

I czy mogę dostać bana że zebrałem od tego typa prawie 25mln ?

Opublikowano

Za hajs od chetara? Oczywiście, że dostaniesz bana za branie kasy od haksa.

Czy wyczuwam sarkazm ?

bo szkoda by mi bylo dostać bana za nic ? ;v

Opublikowano

Czy wyczuwam sarkazm ?

bo szkoda by mi bylo dostać bana za nic ? ;v

Nie tu nie ma sakrazmu. Naprawdę dostaniesz bana. Jeśli go dostaniesz to musisz napisać do suportu RockStara, że hajs dostałeś od "Czitera" wtedy to sprawdzą i cie najwyżej odbanują ;)
Opublikowano

W tym http://www.mpcforum.pl/topic/1424083-cheater-w-gta-online/temacie wstawiłem SS z odpowiedzi od  supportu. Pierwszą kasę dostałem 22.05 (1.5mln), potem tydzień później (1mln), przedwczoraj (800k) i dzisiaj (5mln). Póki co bana nie mam, ale gdy typ masowo respił kasę nad moją głową (te 5mln) to wyskoczyło mi jakieś info od Rockstara. Nie pamiętam jakie.

Opublikowano

Polowanie się zaczyna ;), to samo na Xboxie było, tylko tyle, że oni robili jakieś misje na "xxxxx" kasy i "xxxxx" rp. Ludzie wchodzili, a oni ich zabijali z broni, gdzie nikt inny nie mógł ich mieć (Taka zabawa dla nich..). Zgłoś się do supportu, bo tutaj nie wiadomo czy dostaniesz bana czy nie, oni mogą to wziąć za to, że kolega ci podarował dobrą sumkę, a to nie prawda. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...