Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loganie przy używaniu WaitHacka.

MandragoraPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej napisane. Po pewnym czasie używania wh zaczynają być lagi. Potem się nasilają i wh nagle ma bardzo duży zasięg (obejmujący 3/4 spota). W końcu po takich lagach wywala do ekranu logowania. Przez to nie mogę postawić botów na noc bo mi wywali. A w grze używam Anty-PD'ka i rozwiązaniem nie może być auto login, gdyż po zalogowaniu nie włączy mi Anty-PD i nabije lv i Pick Up się resetuje i trzeba go od nowa Inject'ować.

Korzystam z:

-Mobbera od Kamera

-Auto PickUp od Unpublished

-WH od Pekuei

PS:

Edytowałem Locale_pl i ustawiałem tam widoczność mojego eq, sztab i sakw - dla ułatwienia dropu.

Opublikowano

To już zależy jakiego masz mobbera(czy w pythonie, czy jakieś gówno), jeśli w tym gównie(od kamera), to musisz zmniejszyć "częstotliwość używania". 

Opublikowano

Bo wh wyróżnia się tym, że bije wokół nas i z dużą prędkością, trzeba mieć dobry internet, tu nie chodzi o download i upload, lecz o ping... gdy mamy nie za duży, możemy śmiało pykać na wh itp. Gdy już nie taki mały, to może wywalać, ale nie wykluczam też opcji mobbera + wh, też może przez to logać. I mam pytanie czy loga cię, gdy używasz samego wh? Jeśli tak to wina wh, a jeśli tylko Ciebie loga przy używaniu wh+mobber, to już wina mobbera(dlatego polecam w pythonie, te w exe szwankują).

Opublikowano

Dałem WH to co miałem i mobber Python od Misiekantos'a i narazie działa (pewnie dlatego, że mały spot). Minusem jest tego, że mały dystans lurowania. :(

@edit:

Ten mobber ma mały zasięg i czasami nie działa. Poleci ktoś pomoc w tej sytuacji lub nadeśli jakiś program czy coś w tym stylu?

PS: W dodatku wyskakuje błąd Microsoft C++ i mówi :

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...