Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - najlepszy rynsztunek

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość nietypowe pytanie. Do tej pory nie robiłem w ogóle tych rynsztunków, opierałem się tylko na tym, co znalazłem/zdobyłem lub ze schematów. Kumpel przekonał mnie do zbierania schematów rynsztunków z różnych szkół, a ja nie wiem, które się opłaca. Gryf w sumie odpada, bo idzie tam w znaki, a ja wolałbym albo Niedźwiedzia albo Kota na siłę. I jeszcze jedno, czy od razu robić cały set z mieczami czy miecze lepiej zdobywać lepsze i mocniejsze? Bo mam kilka bardzo dobrych schematów, a nie wiem w sumie, czy całe wyposażenie ma jakieś duże znacznie na statystyki czy obejdzie się bez mieczy i kuszy. Który set byście mi polecili na maksymalny poziom? 

Dodam, że wczytałem save'a sprzed walki z Dżinem, a chcę sobie nadrobić misje poboczne, itp. no i do tego robić te sety.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWannabe.

Nie ma ogólnie pojętego "najlepszego rynsztunku" spośród wiedźmińskiego, choć w prawie wszystkich przypadkach jest najlepszy w porównaniu z innymi. Możesz go dopasować do stylu gry. Geralt posługujący się znakami, nastawiony na szybkie, mocne ciosy itd.. - Sam to zauważyłeś. Kot ponad to jest bardziej nastawiony na walkę z ludźmi, Niedźwiedź na walkę z potworami. - Typowo dzieląc. Sam biegałem z Niedźwiedziem i ludzi też ładnie ciął.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWannabe.

Nie ma ogólnie pojętego "najlepszego rynsztunku" spośród wiedźmińskiego, choć w prawie wszystkich przypadkach jest najlepszy w porównaniu z innymi. Możesz go dopasować do stylu gry. Geralt posługujący się znakami, nastawiony na szybkie, mocne ciosy itd.. - Sam to zauważyłeś. Kot ponad to jest bardziej nastawiony na walkę z ludźmi, Niedźwiedź na walkę z potworami. - Typowo dzieląc. Sam biegałem z Niedźwiedziem i ludzi też ładnie ciął.

Rozmyślam właśnie nad Kotem i Niedźwiedziem, dla mnie najlepsze style. Ja bardziej preferuję napierdalankę, znaki na drugi plan, również używam, lecz nie tak często. Stawiam na ofensywę, czyli Quen i Aksji, ewentualnie dochodzi czasem Igni lub Aard. Czyli będę robił te dwa rynsztunki na maksymalny poziom, a potem porównam statystyki, bo chcę mieć tak po równo w Znaki jak i w Siłę. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...