Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące zgłoszenia "Piractwo" w raporcie.

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Jeżeli nie właściwy dział proszę przenieść.

Dzisiaj zauważyłem opcje przy zgłaszaniu na mpc jak piractwo. 

Nigdy nie miałem problemu z rozszyfrowaniem tego hasła.

29023566753666759181.png

Co to jest piractwo ?

[/code]Definicja 'piractwa'

Piractwo komputerowe jest działalnością polegająca na nielegalnym kopiowaniu i zarządzaniu czyjąś własnością bez zgody autora. Dotyczy to wszelkich działań wbrew umowie licencyjnej, która jest akceptowana przez instalującego oprogramowanie. Piractwo jest przestępstwem popełnianym przez rozpowszechniającego i uzyskującego oprogramowanie, do którego te osoby nie mają praw autorskich.[/code]

Jeżeli działa to na tej samej zasadzie w dziale metin2 powinny zostać tylko tutoriale dotyczące gry oraz media.

Skoro została wprowadzona taka opcja to najwidoczniej trzeba czuć się zaangażowanym użytkownikiem szanownego mpcforum i zacząć zgłaszać następujące działy ?

Nie wymieniając pozostałych innych dziedzin.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Jeżeli nie właściwy dział proszę przenieść.

Dzisiaj zauważyłem opcje przy zgłaszaniu na mpc jak piractwo. 

Nigdy nie miałem problemu z rozszyfrowaniem tego hasła.

29023566753666759181.png

Co to jest piractwo ?

[/code]Definicja 'piractwa'

Piractwo komputerowe jest działalnością polegająca na nielegalnym kopiowaniu i zarządzaniu czyjąś własnością bez zgody autora. Dotyczy to wszelkich działań wbrew umowie licencyjnej, która jest akceptowana przez instalującego oprogramowanie. Piractwo jest przestępstwem popełnianym przez rozpowszechniającego i uzyskującego oprogramowanie, do którego te osoby nie mają praw autorskich.[/code]

Jeżeli działa to na tej samej zasadzie w dziale metin2 powinny zostać tylko tutoriale dotyczące gry oraz media.

Skoro została wprowadzona taka opcja to najwidoczniej trzeba czuć się zaangażowanym użytkownikiem szanownego mpcforum i zacząć zgłaszać następujące działy ?

Nie wymieniając pozostałych innych dziedzin.

Propsy dla ciebie zodi ciekawe czy administracja sie wypowie na ten temat ;D

33748387117269464751.png

Opublikowano

Oczywiście zapytaj kwiatmixa to ci wiecej o tym opowie - sam jest w tym bardzo dobry.

Opublikowano

­Jestem za usunięciem działu Tutoriale i Download w serwerach prywatych, zróbmy głosowanie.

Masz mój głos x)

0563109fe69eb13egen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...