Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freezy, Crashe i ściny

MKao6905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 
Tydzień temu postanowiłem zrobić formata PC (Komputer działał 2 lata bez formatu). Postanowiłem go sformatować z tego powodu że miałem raz na jakiś czas klatkę w CS:GO i ogólnie cały dysk był zasyfiony różnymi dziwnymi plikami. Po formacie komputera pierwszą grą jaką zainstalowałem był CS:GO na początku miałem problemy z FPS'ami gra z 300-250 klatek potrafiła spaść do 40-30 tak po prostu bez żadnych wybuchów i akcji :/ poszperałem w panelu sterowania NVIDIA zmieniłem w zakładce "Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu" z jakości na wydajność po odpaleniu gry nic to nie zmieniło zmniejszyłem ustawienia graficzne też nic. Później jakoś same ogarnęły te FPS'y teraz przeciętnie mam po 200-100 i nie narzekam, ale zacząłem mieć crashe gry grałem sobie MM'a i co rundę potrafiło mi crashnąć grę do pulpitu tak w jednej sekundzie więc znowu pobawiłem się ustawieniami lecz nic to nie zmieniło doszły tylko freezy gry które strasznie wkurzają. Szukałem na internecie różnych tematów związanych z crashami gry lecz tylko znalazłem jak naprawić błąd przy kliknięciu kontynuuj po tym jak nam się mapa załaduję. Dodam że robiłem reinstall gry 2 razy, spójność plików też sprawdzałem nic nie pomogło, różne poradniki na temat zwiększenia fps'ów też robiłem nadal nic więc zgłaszam się do was z pomocą. 

I proszę nie pytać o parametry mojego kompa bo przed formatem cs chodził mi na najwyższych ustawieniach bez ścin :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...