Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

65 lv: co dalej? Jakie charmy, kryształ dla Priesta?

Daejun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem! Niedawno wbiłam 65 lvl swoim cudownym priestem i mam kilka pytań. Za każdą odpowiedź dam dozgonną miłość i ciasteczka!

Jakie charmy kupować? Kiedyś widziałam jak komuś ostro pojechali, bo jakieś "złe" charmy wrzucił do ogniska na rajdzie. Wolałabym zapobiec, że coś takiego stanie się też z moim udziałem. D: 

Wbiłam 65 lvl no i co dalej? Robię codziennie kumasylum i te zielone questy w Velice, ale to tyle. (cs'a niezbyt lubię, toteż zdarza mi się go omijać). A czuję, że powinnam skołować jakiś porządniejszy ekwipunek. (szaty, broń itd.)

Jakie kryształy będą najlepsze dla priesta? 

Są jakieś ważne rzeczy, o których powinnam pamiętać? 

♥ 

Opublikowano

1. Kup dużo mirror charmów. Ja nigdy nie rzucam charmów ale wiem że ten jest jednym z najważniejszych.

2. Chodź na dungeony i farm Master Work Alkahesty. Znajdź sobie też gildię bo bez niej możesz się lekko nudzić ;)

3. Nigdy nie grałem priestem na 65 lvl więc nie wiem, ale na necie jest dużo poradników i tam jest ładnie wszystko opisane. Musisz też zaznaczyć jakim priestem chcesz grać (PVE czy PVP)

4. Czyli ? Nie bardzo rozumiem pytania  ;)

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

1. Greater Power, Infused, Mirror etc.

2. Jak masz Idoneal set ze story questów, znajdź drużynę na BRNM i zdobądź ambit set. Głównym źródłem Twoich zarobków golda będzie również RG (zdobywasz dzięki temu Ambit Tokeny, które możesz zamienić na broń zamiast jej craftować), potem set wbijasz na +12 i lecisz BRHM po Discovery (najlepiej z dobrze ubranymi członkami gildii, bo dung jest trudny) - najlepiej jakbyś oglądnęła jakieś guide do BR'a :D Nie bój się CS'a. Masz stąd Sea Skrzynki, masz tam wiele materiałów do craftingu, z RG masz Plumey i Scale, które teżsą cenne. Trzeba bodajże 100 do Disco/Gene setu.

3. Uważam, że te są w miarę: 4x Pristine Relentless Zyrks
3x Fine Brilliant Crux
1x Fine Swift Crux
3x Fine Relentless Crux (lub Anarchic Crux)
1x Fine Fleetfoot Crux

4. Pamiętaj, najpierw healujesz siebie, potem członków swojego teamu. Oni mogą umierać, Ty musisz pozostać przy życiu choćby nie wiem co. Dobrze jest też mieć Travelling Merchanty przy sobie. Używaj skillu, który odnawia manę wszystkim w pobliżu - raczej tyle >w<

Powodzeniaa~

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

1.PVE: Power Infused Enduring

PVP Power Infused Mirror

2.BRNM 

3.4xHardy 1xswift 3xbrilliant | emduring/swift/pristine vrysks

4. Energy star cały czas , 120 stamina ress glyph, guardian sanctuary(30% mniej ranged dmg )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...