Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] Oryginalne?

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie wygla­daja na oryginalne, o ile wgl to są jego zdjęcia, a nie z neta tylko.

@EDIT: @p3nisaider Czy to jakiś problem, że wchodzę codziennie na mpc? :) Mam wolny czas to wchodzę, czemuż nie? :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Z tego co widać to tak, więc zakup powinien się opłacać. 

Można przy okazji też spytać o to sprzedającego - tak dla pewności. Tylko z drugiej strony, nie wiadomo czy będzie szczery. 

~ ~

Opublikowano

eoryginalne to "E" mówi samo dla siebie czyli cos takiego wychodzi Pseudo oryginalne.

eoryginalne to nazwa tego użytkownika. 

Niby w aukcji pisze że w oryginalnym pudełku i wgl. ale jest kilka komentarzy że chińszczyzna itp... 

Opublikowano

Są orginalne, najlepiej patrzeć na znaczek "Nike Air" od tyłu. Znaczek wchodzi na Nike, a w podróbach znaczek jest trochę niżej (Internet się przydaje do czegoś).

Opublikowano

eoryginalne to "E" mówi samo dla siebie czyli cos takiego wychodzi Pseudo oryginalne.

Niekoniecznie. Są sklep z tego typu nazwami, a sprzedają oryginalne 100%. Np. oryginalnebuty.pl

Generalnie swego czasu siedziałam w luj w temacie AM, ale dziewięćdziesiątek. Jeśli zastanawiasz się nad kupnem to poproś sprzedawce o zdjęcie metki, realne zdjęcie. Googlujesz i obczajasz czy wszystko się zgadza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...