Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 na komputerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, muszę zrobić formata i mi tak przyszło do głowy żeby zamiast windowsa 7 zainstalować 10. co o tym sądzicie? będzie ok? czy co chwile są jakieś aktualizacje i blue screeny?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

mam na swoim ultrabooku i nie polecam xD cały czas wywala błędy, crashuje system, ciągłe aktualizacje itp.

Można to instalować jedynie na PC którego się nie używa do gier, pracy.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

mam na swoim ultrabooku i nie polecam xD cały czas wywala błędy, crashuje system, ciągłe aktualizacje itp.

Można to instalować jedynie na PC którego się nie używa do gier, pracy.

Znaczy na razie wgl nie polecam tego instalować, nie ważne czy grasz w gry czy używasz go w firmie. Błędy i crashe są spowodowane tym, że jest to "nowy" system i cały czas wychodzą do niego aktualizacje.

Opublikowano

Zresztą po co instalować teraz , nie ma na razie przewidzianych aktualizacji wersji testowych do pełnej wersji czyli instalacja od nowa będzie i tak wymagana albo przynajmniej przejmowała ustawienia poprzedniego systemu . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie polecam 10 wyjdzie pełna wersja możemy instaować ale teraz trzeba zrobić formata żeby to instalować więc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...