Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Macie coś ze steam ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nic nie mam, czasem tylko jak chce odpalic jakas gre przes steama to musze restartowac steama bo nie chce mi zalaczyc gry i wyskakuje komunikat, ze steam jest wymagany do tej gry (?)

Opublikowano

Ze steam jest wszystko okej, ja mam i nic się nie dzieje, mam go uruchomionego cały czas! 

Ale teraz masz takie problemy? Czy kiedyś też coś się działo? Chyba że dopiero teraz zacząłeś korzystać.

Cześć...

Opublikowano

Wcześniej nic nie było :/ Zrobiłem przed chwilą format bo dosłownie nic nie mogłem zrobić, zainstalowałem steam i znowu mi się zaczoł zawieszać cały komp...

Opublikowano

Może to wina twojego sprzętu/oprogramowania, no bo skoro i po formacie występuje problem a nikt inny chyba problemu nie ma. 

A jeszcze co do formatu, to sformatowałeś tylko dysk z systemem czy dały dysk czyściłeś? 

Cześć...

Opublikowano

Ciężko stwierdzić w czym jest problem, gdzieś na internetach czytałem że to może też być wina pirackiego systemu, ale czy to prawda to... Oczywiście nie mówię że masz pirata! Chodź mówisz że kiedyś działało okej, a są jakieś komunikaty errory? Albo jakiś podzespół siada, ja jak mi dysk padał to też mi się komp wieszał przy uruchomieniu jakiegokolwiek programu! 

Możesz użyć HDTune do sprawdzenia dysku, zakładki Error Scan (ja miałem właśnie spowodowane bad sectorami), Health.

I jak działają ci inne programy? Nic cie się nie wiesza np. przy próbie skopiowania jakiegoś dużego pliku lub folderu, lub korzystaniu z jakichś programów? 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...