Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twitch

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nikt nie gra twitchem ? ostatnio uznawany jest nawet jako troll pick... a wdłg. mnie świetnie skaluje się do lategamu i ma świetny snowball, dostał  w przeszłości jakieś nerfy? kiedyś na lcs go widywałem a teraz wgl

Opublikowano

Tak dostal nerfy i to spore. Wedlug mnie nie jest grany bo obecnie sa lepsze i latwiejsze picki. Takie moje zdanie.

Opublikowano

Miał, ale kiedyś to było aż za bardzo mocne i potrzebowało tych nerfów. Zapomnieli jak Kayle ;(

Ale sądzę, że na obecną metę najlepsze będą champy z escape'm.

Mógłbyś spróbować, bo skoro nikt nim nie gra = sporo ma problemów z ograniem danego champa na linii (tak było z Urgotem/Galio)

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Moim zdaniem nie widujemy go tak często bo są lepsze champy, jednak jeśli ktoś potrafi czymś grać to może zdziałać cuda, czasem widuje dziwne picki, które wygrywają, więc :)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Moim zdaniem mało kto nim gra, ponieważ jest trudny. Gdy już widzę jakiegoś, gra on bardzo dobrze. Ja sam miałem ostatnio przyjemność zagrać nim i nie wiedziałem co i jak xD Ciężkie last hitowanie i brak możliwości dobrego trade na linii. De facto ­w late game jest jednym z najlepszych adc, ale do tego czasu nie robi nic.

//Dobrze gra się nim w jungli xD (Tak, grałem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...