Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Mod] Dodatkowe misje + więcej kasy w GTA V Single.

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema
Ostatnio szperałem po modach do GTA V, i znalazłem Moda o nazwie Red House, który dodaje nam sporo misji (aktualnie około 20 z tego co pisze autor) za które nam zapłacą. 
Najtańsza misja to około 20K, reszta jak ochrona Vipa widziałem za prawie 300k.

Dodatkowo dzięki temu modowi, możemy nająć 3 najemników (tak jak gangi z GTA SA) ,w zależności od tego ile kasy chcemy wydać, tym lepsi będą ludzie. 
Od wczoraj możliwe są 2 rodzaje misji. 
Jedne polegają na zabiciu każdego/eskorcie VIPa (Czerwony domek na mapie) drugie to są misje Stealth (po cichu) znajdziemy je w niebieskim domku, co tam jest, ile za to płacą nie wiem, nie byłem tam ;D

Instrukcja instalacji:

Pliki dinput8.dll   NativeTrainer.asi   ScriptHookV.dll Kopiujecie do folderu z grą: 
(Domyślnie: C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V) chyba że macie na steamie, to w szukajcie na steamie.

W folderze z grą powinniście mieć folder Scripts (jak nie macie, to go zróbcie)
I wklejcie tam plik the_red_house.asi 
(ja skopiowałem też do głównego katalogu z grą, przezorny zawsze zabezpieczony :D)

Odpalacie grę, i ta da macie 2 ikony. 

dinput8 oraz Scripthook, to zwykłe "bypassy" pozwalają używać modów o rozszerzeniu .asi 
NativeTrainer to trainer do GTA który ma 24 czity. (przydatne, gdyż niektóre misje są ciężkie, gdyż wszystkie misje Assasination odbywają sie głównie na terenach gangu... Używacie go za pomocą F4 i klawiszy numerycznych.)

UWAGA! 
Moda używajcie tylko w Singleplayer, nie wchodźcie na multi, bo możecie dostać bana!

Żeby usunąć moda, wystarczy wykasować podane prze zemnie pliki. I tyle, nic więcej. Potem możecie grać spokojnie w multi i nic się nie powinno stać.
Pamiętajcie też, że mody z każdym updatem gry mogą przestać działać, są one aktualne na dzień dzisiejszy (tj. 12.06.2015r)

Nie jestem autorem modów, jest to zwykły reupload na polską stronę.
Podziękowania należą się
Alexander Blade - za ScriptHooka
Ghost_Rolly - Za Red House'a 

Scan plików: 
2/44  - w sumie dobry wynik jak na trainer :D

https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/9d7927500a8c471ba4d09e212eb9b495

W razie pytań, spróbuję pomóc. 

ScriptHook+ RH.rar

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...